ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Τζάμπα Μάγκες… και η αβεβαιότητα καλά κρατεί

τζάμπα-μάγκες-και-η-αβεβαιότητα-καλά-435450

Του Κώστα Λεβέντη, Ξενοδόχου -Τουριστικού Επιχειρηματία

Η αβεβαιότητα και η οικονομική αστάθεια “σκοτώνει” τον τουρισμό και καταγράφει ανακοπή μιας θετικής προοπτικής του που άρχισε το 2013 .

Μετα την ολοκλήρωση του χρονικά ατυχούς δημοψηφίσματος με τα δυσνόητα και όχι ουσιαστικά ερωτήματα, βρεθήκαμε σήμερα, σε δεινή θέση ως Ελλάδα, όπως προ του δημοψηφίσματος, μετρώντας τεράστιες οικονομικές απώλειες στην οικονομία η οποία βρίσκεται σε ελεύθερη και όχι ελεγχόμενη πτώση.

Η Διάσωση που από σήμερα θα επιδιώξει ο πρωθυπουργός και το οικονομικό επιτελείο και η συνέχιση των διαπραγματεύσεων της Κυβέρνησης με τους Ευρωπαίους Εταίρους έχει ένα και μόνο μειονέκτημα.

Πολιτικολογώντας Αργήσαμε με δυστυχώς μοιραία αποτελέσματα για τους Έλληνες ,για την ανάπηρη οικονομία μας.

Η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να προσέλθει με προτάσεις στην αποψινή Σύνοδο Κορυφής, που θα επιλύουν την κρίση χρέους που ταλανίζει τη χώρα και τους Έλληνες και όχι με προτάσεις που θα διατηρούν ισορροπίες στην κυβερνώσες κοινοβουλευτικές ομάδες.

Ο Τουρισμός η μόνη άμεση ανταποδοτική οικονομική δραστηριότητα, βρίσκεται στην μονάδα εντατικής με άγνωστα τα αποτελέσματα ίασης σ αυτό το αρρωστημένο περιβάλλον.

Δυο οι βασικοί τροφοδότες του.

Από το εσωτερικό περιβάλλον επισκεπτών και από το εξωτερικό περιβάλλον επισκεπτών.

Ο ένας ασθενή μαζί με την χώρα του και είναι από τον Απρίλιο στο ψυγείο.

Ο άλλος στηρίζει με πρωτοφανή εμμονή κόντρα στις διαδώσεις μέχρι να δημιουργηθούν μη διαχειρίσιμες καταστάσεις.

Εκτός από εμας τους ξενοδόχους και τους ανθρώπους της τουριστικής οικογένειας η οποίοι δίνουμε καθημερινά τον αγώνα εξασφάλισης των καλλιτέρων συνθηκών διαμονής των πελατών μας η δομημένη πολιτεία η το τραπεζικό σύστημα δεν έδωσε στην δημοσιότητα ,ένα μόνο ένα ΑΤΜ σε τουριστικό προορισμό που να είναι διαθέσιμο για τους πελάτες μας του εξωτερικού.. Αυτή είναι η φροντίδα για τον τουρισμό μας ….για την ανάπτυξη της χώρας.

Η δημοκρατία και οι δημοκρατικές διαδικασίες που την συνθέτουν για να λειτουργεί στην χώρα που γεννήθηκε έχουν τα όρια τους, όταν οι διαδικασίες που ακολουθούνται είναι εις βάρος τελικά ενός ολόκληρου έθνους που απροστάτευτος ο λαός προσπαθεί να επιβιώσει.

Το πόσο θα είναι χρήσιμο το αποτέλεσμα της λαϊκής εντολής ενός συντριπτικού ΟΧΙ των Ελλήνων της περασμένης Κυριακής θα το δούμε σε λίγες ώρες αφού ήδη έχουμε καταγράψει ανεπανόρθωτες ζημιές σ αυτό που λέγεται πραγματική οικονομία….

Τζάμπα Μάγκες δηλαδή… και ας προετοιμασθούμε για την δική μας, ποια επιβίωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου