ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Δεν σας συγχωρώ

δεν-σας-συγχωρώ-648725

Γράφει ο Σπύρος Αχιλ. Στυλιαρογιάννης, Γ. Γραμματέας της Περιφερειακής Οργάνωσης του Ν. Μαγνησίας του κόμματος Δημιουργία Ξανά

Εντάξει, να συμφωνήσω ότι είναι προς την σωστή κατεύθυνση οι προτάσεις Βαρουφάκη που εγκρίθηκαν κατ’ αρχάς από την ΕΕ, χρειάζεται όμως πολύ δουλειά με την βοήθεια των θεσμών για να γίνουν ποιο συγκεκριμένες και όλοι γνωρίζουν ότι θα γίνεται βήμα-βήμα, υπάρχει δε πάντα το ενδεχόμενο κάποια μέτρα να μπλοκαριστούν από τους ακραιφνείς Συριζαίους και να έχουμε ατύχημα, γιατί όσο δεν οριστικοποιούνται λεφτά γιοκ.

Να δεχτώ επίσης, ότι αυτή η τεράστια προσγείωση του Σύριζα ήταν αναγκαία και προς το καλό της χώρας.

Πως να αγνοήσω όμως ότι επί πέντε χρόνια τόσο ο Τσίπρας όσο και ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος και όλοι οι αρχηγοί των υπολοίπων κομμάτων κορόιδευαν τον κόσμο πριν απ’ όλες τις εκλογές, αντί να συνεργασθούν για να βγάλουν την χώρα από τ’ αδιέξοδα, όπως συνέβη σε Ιρλανδία, Πορτογαλία και άλλες χώρες που ήταν στα μνημόνια και εφάρμοσαν τα σωστά μέτρα, αυτά δηλαδή που τώρα ευαγγελίζεται ότι θα εφαρμόσει ο μετεκλογικός Σύριζα.

Επειδή λοιπόν εσείς, επί πέντε χρόνια δεν συνεργασθήκατε, και δεν κάνατε ποτέ ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας, μου ζητάτε να ξεχάσω.

Οτι:

  • Βγήκαν στην ανεργία 1,5 εκατομμύριο του ιδιωτικού τομέα.
  • Καταστράφηκαν άνθρωποι και χάθηκαν περιουσίες και δουλειές.
  • Αυτοκτόνησαν χιλιάδες συμπολίτες μας.
  • Έχουμε μεγάλη ανθρωπιστική κρίση.
  • Αυξήθηκε το χρέος σε επίπεδα ρεκόρ σε σχέση με το ΑΕΠ.
  • Μειώθηκε δραματικά το ΑΕΠ, εξαρθρώθηκε η παραγωγική βάση και μειώθηκαν οι εξαγωγές.
  • Χάθηκαν οικονομίες μέσα στο πηγάδι της υπερφορολόγησης και απαξιώθηκαν τελείως οι ακίνητες περιουσίες.
  • Η ανασφάλεια διέλυσε το τραπεζικό σύστημα αποτέλεσμα την ανάγκη αναχρηματοδότησής του και την επιβάρυνση του χρέους και κυρίως η επιβάρυνση των επόμενων γενεών και άλλα πολλά που θα είχαν αποφευχθεί εάν ομονοούσατε, αντί να χωρίσετε τον λαό με ψεύτικα διλήμματα, αφού τώρα αποδεικνύεται ότι δεν υπήρχε μνημόνιο και αντιμνημόνιο και ότι μία ήταν πάντα η λύση.

Δηλαδή αυτή που κατατέθηκε σήμερα και εγκρίθηκε από την ΕΕ και που από το 2011 φωνάζουμε στην Δημιουργία ξανά, (www.dimiourgiaxana.gr/el/θέσεις), ως γνήσιοι μεταρρυθμιστές.

Προτιμήσατε όμως κύριοι του ΠΑΣΟΚ, της Ν.Δ. του ΣΥΡΙΖΑ, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, του ΚΚΕ και όλων των άλλων κομμάτων, να δυστυχήσουν οι πολίτες και να διαλυθεί η χώρα, παρά να συνεργασθείτε για να μην χρεοκοπήσει και να περάσει με τις λιγότερες δυνατές συνέπειες την κρίση, μόνο και μόνο για να παίξετε τα πολιτικά και οικονομικά σας παιγνίδια.

Τώρα φαίνεται ότι από το 2010 ξέρατε την λύση και σκόπιμα δεν την εφαρμόζατε και γι’ αυτό δεν σας συγχωρώ, γιατί εγκληματήσατε προς την χώρα και τους πολίτες της, για να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας φιλοδοξίες, εκμεταλλευόμενοι όλα τα συμφέροντα των συντεχνιών, που εσείς δημιουργήσατε στο παρελθόν προς όφελός σας.

Ντροπή σας…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου