ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Καρκίνος ήταν, πέρασε

καρκίνος-ήταν-πέρασε-668325

Της Α. Λόλα, μέλος (Ταμίας) Δ.Σ. Συλλόγου Καρκινοπαθών Ν. Μαγνησίας ΥποστηρίΖΩ

14 Φεβρουαρίου σήμερα, μέρα ΑΓΑΠΗΣ όπως έχει καθιερωθεί. Σαν σήμερα 4 χρόνια πριν, αυτή ακριβώς τη μέρα όταν άλλοι έπαιρναν ή έδιναν δώρα, εγώ χάριζα στο χειρουργείο ενός Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης τον ΚΑΡΚΙΝΩΜΕΝΟ μαστό μου. Και να που σήμερα είμαι εδώ μαζί σας, με όλους εσάς. Πολλοί ανάμεσά μας στο θέμα αυτό κλείνουν τα μάτια και τα αυτιά τους, εύχονται να μην τους τύχει, εξορκίζουν το κακό και πιστεύουν και λένε ότι δεν αφορά ΕΜΕΝΑ αλλά τους άλλους. ΛΑΘΟΣ.

Είμαι εδώ για να σας πω να μην φοβάστε, Είμαι εδώ για να σας πω ότι η μόνη ΕΠΑΡΑΤΟΣ νόσος είναι η ΑΓΝΟΙΑ και ότι ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ είναι απλά άλλη μια ασθένεια. Το μεγαλύτερο ποσοστό των καρκίνων είναι αντιμετωπίσιμο εάν το προλάβουμε. Μην μένεις στο σκοτάδι, η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη;;;

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ, συμβουλέψου, μίλα, Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ δεν είναι ΤΑΜΠΟΥ, υπάρχει γύρω μας, μην κλείνεις τα μάτια σου «ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ» για σένα, για όσους παλεύουν και για όσους «έφυγαν».

Γίνε μέλος του Συλλόγου Καρκινοπαθών της πόλης σου. Ζήσε για σένα και για τους άλλους. Πολλοί μαζί μπορούμε.

Ευχαριστώ που με ακούσατε, Ευχαριστώ που με διαβάσατε κάθε ένας από εσάς και ιδιαίτερα εσένα Καρκινοπαθή του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ν. Μαγνησίας ΥποστηρίΖΩ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου