ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

«Είναι ανάγκη να ανασυγκροτηθεί η κεντροαριστερά»

είναι-ανάγκη-να-ανασυγκροτηθεί-η-κεν-700116

Δήλωσή Γιάννη Αναστασίου, υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

«Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ έχει ιστορικά χαρακτηριστικά. Ολοι ευχόμαστε η νέα κυβέρνηση συνεργασίας μολονότι έχει θολώσει το προοδευτικό της στίγμα να πετύχει για το καλό της χώρας και των Ελλήνων στους στόχους και τις δεσμεύσεις της» τονίζει σε δήλωσή του ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Αναστασίου.

«Εμείς στο ΠΑΣΟΚ ως γνήσιοι προοδευτικοί πολίτες αισθανόμαστε οικεία με την επιλογή των πολιτών στην πρωτιά της αριστεράς και δηλώνουμε έτοιμοι να συνδράμουμε στις προσπάθειες που θα ακολουθήσουν για το καλό της χώρας.
Το ΠΑΣΟΚ δεν πέτυχε στους εκλογικούς στόχους που είχε θέσει για λόγους προφανείς, αλλά όχι μόνο γι’ αυτούς. Τώρα έχουμε χρέος να ανασυγκροτήσουμε το χώρο της σοσιαλδημοκρατίας και της κεντροαριστεράς. Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους όμως, ότι, αυτό δεν μπορεί να συμβεί χωρίς αλήθεια, καθαρό πολιτικό στίγμα και θέσεις, ριζική ανανέωση χωρίς επετηρίδες ή κληρονομιές, προσωπικές επιδιώξεις επιβίωσης στελεχών παντός καιρού. Η ανασύνθεση του χώρου είναι επιτακτική, είναι όμως επιβεβλημένο να πρωταγωνιστήσει σε αυτή μια νέα γενιά στελεχών.
Ευχαριστώ τους συμπολίτες μας για την μεγάλη τους και καθαρή στήριξη προς το πρόσωπο μου, η οποία με συγκινεί και με κάνει να πιστεύω ότι μπορούμε σύντομα μέσω των κοινών οραμάτων και αξιών που μοιραζόμαστε, να πετύχουμε στον στόχο της ανασύνθεσης του ευρύτερου πολιτικού μας χώρου» καταλήγει.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου