ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Ενα μήνυμα μετά τις εκλογές

ενα-μήνυμα-μετά-τις-εκλογές-700124

Γράφει ο Βασίλης Στεφ. Λάππας

Θέλω μέσα από την εφημερίδα «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ» να συγχαρώ τον νέο πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα, όλα τα μέλη, τους φίλους και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ για τη νίκη τους στις εκλογές. Πρόκειται για μια σημαντική νίκη που η ιστορία πιστεύω θα την καταγράψει ως το τυπικό φινάλε της μεταπολίτευσης και συγχρόνως την αφετηρία μιας νέας προσπάθειας αστικής ανασυγκρότησης της πατρίδας, πάνω βεβαίως στον ευρωενωσιακό δρόμο που επέλεξε και χθες η κοινωνία να δώσει την εντολή της.

Καλό δρόμο λοιπόν στη νέα κυβέρνηση. Επίσης να απευθύνω ένα μπράβο στον Πάνο Καμμμένο και στους ΑΝΕΛ τόσο για την αντοχή τους στον πόλεμο που δέχτηκαν από τη ΝΔ όσο και για την απόφασή τους να δώσουν λύση παρέχοντας ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση που σχηματίζεται με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα.

Με την ευκαιρία συγχαίρω τους έξι βουλευτές του Νομού Μαγνησίας για την εκλογή τους και τους εύχομαι καλή δημιουργική πορεία στο κοινοβουλευτικό τους έργο.

Τέλος σε ό,τι αφορά το Κόμμα που στηρίζω, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας αυτό θα αποτελεί τη μοναδική ουσιαστική δημοκρατική λαϊκή αντιπολίτευση που θα έχει η κυβέρνηση από τα αριστερά της. Συγχαίρω όλους τους άξιους συντρόφους για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε όλοι ο καθένας στο μετερίζι του και ΠΑΜΕ ενωμένοι για τη δικαίωση των αγώνων και του οράματός μας για την Ελλάδα, την Ευρώπη και την Ανθρωπότητα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου