ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Η Μαγνησία χρειάζεται κοινοβουλευτική εκπροσώπηση από πολιτικούς άλλης γενιάς

η-μαγνησία-χρειάζεται-κοινοβουλευτι-706762

Του υποψήφιου Βουλευτή Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Σακκόπουλου

Μόλις λίγα 24ωρα πριν τις κρισιμότερες εκλογές που έχει ζήσει η χώρα είναι αναγκαίο, πέρα από κάθε άλλη φορά, ο υποψήφιος, να είναι ικανός, αποφασιστικός, ρεαλιστής αλλά και να ανήκει σε μια γενιά πολιτικών στελεχών με όραμα για το μέλλον.

Σ’ αυτές τις εκλογές κάθε διαρθρωτική αλλαγή, πρέπει να γίνεται με σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες κι έχοντας «κόκκινη γραμμή» σε κάθε μεταρρύθμιση, την αξιοπρέπεια, την κοινωνική δικαιοσύνη, την ποιότητα ζωής και τη δημιουργία θέσεων εργασίας για κάθε Έλληνα.

Όσοι θέλουν να ζήσουν σταθερά και ποιοτικά μέσα στο Ευρωπαϊκό πλαίσιο, δηλαδή, ο ελεύθερος επαγγελματίας, ο επιχειρηματίας της μικρής και μεσαίας επιχείρησης, ο εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα, ο λειτουργός του δημόσιου τομέα που τιμά τη θέση του, ο συνταξιούχος, ο νέος, ο άνθρωπος της παραγωγής, του πολιτισμού, της καινοτομίας, των νέων τεχνολογιών, που έχουν πίστη στην πολιτική, θέλουν και πρέπει να έχουν, την εκπροσώπηση που τους ταιριάζει.

Το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Παράταξη με σεβασμό απέναντι στους πολίτες και έχοντας συναίσθηση των κοινωνικών αδικιών που έγιναν στο παρελθόν, είναι έτοιμο να ακούσει και να ακουστεί, να δώσει σκληρή μάχη, προκειμένου η χώρα να κρατηθεί όρθια και υπερήφανη. Είμαστε εδώ, για να ακούσουμε, από άκρη σε άκρη όλη τη Μαγνησία, τα προβλήματά της και να παλέψουμε για να δώσουμε λύσεις για να πετύχουμε τη κοινοβουλευτική εκπροσώπηση που θεωρούμε ότι η απουσία της, δεν ταιριάζει στο δημοκρατική παράδοση που έχει ο νομός μας. Σε αυτό συμφωνούν και οι δημοκρατικοί μας αντίπαλοι. Η Μαγνησία χρειάζεται κοινοβουλευτική εκπροσώπηση από πολιτικούς άλλης γενιάς.

Τη διαχείριση των προβλημάτων ας την αναλάβουμε όσοι έχουμε αντοχές να συγκρουστούμε, με συμφέροντα και κατεστημένα για να επανασυγκροτήσουμε την κοινωνία των αξιών . Οι πολίτες θα κρίνουν ποιες πολιτικές δυνάμεις θέλουν να παίξουν τον καταλυτικό ρόλο για τη διαπραγμάτευση, για το μέλλον της χώρας τους επόμενους μήνες ίσως και χρόνια.

Εμείς αγωνιστήκαμε για τα δικαιώματα, το κράτος δικαίου, τους θεσμούς, την πολυφωνία, την ανεκτικότητα, για την προστασία της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς, για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, για τα κόκκινα δάνεια των επιχειρήσεων, για να μπορούν οι τράπεζες τώρα να ρυθμίσουν τα στεγαστικά δάνεια χάρη στο κούρεμα του δημοσίου χρέους. Δεν θα υπήρχαν χωρίς εμάς μέτρα για τους ανάπηρους και προγράμματα για τους άνεργους, η πλήρης ιατροφαρμακευτική κάλυψη του πληθυσμού. Όλα αυτά έχουν υπογραφή ΠΑΣΟΚ, σφραγίδα ΠΑΣΟΚ. Δεν θα υπήρχε το εγγυημένο κοινωνικό εισόδημα. Δεν θα είχε προστατευθεί ο εργαζόμενος από τα κεκτημένα εργασιακά του δικαιώματα. Στον εκφοβισμό της Νέας Δημοκρατίας και στον εφησυχασμό του ΣΥΡΙΖΑ απαντάμε λέγοντας πως εγγυόμαστε, ότι στις 25 Ιανουαρίου, οι Έλληνες πολίτες θα βρουν στην κάλπη τη χώρα ολόκληρη, ακέραιη, τις τράπεζες με την απαιτούμενη ρευστότητα, την οικονομία να λειτουργεί, τις ελπίδες να είναι ζωντανές, τη διαπραγμάτευση με την Ευρωπαϊκή Ένωση ένα βήμα πριν την ολοκλήρωσή της. Στις 25 Ιανουαρίου αυτά. Για το τι θα γίνει από τις 26 Ιανουαρίου και μετά, αποφασίζει ο ελληνικός λαός, που είναι κυρίαρχος της επιλογής του για τις επόμενες δεκαετίες. Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη είναι χρήσιμη ψήφος. Είναι χρήσιμη ψήφος εθνικά, αναπτυξιακά, κοινωνικά, αλλά και παραταξιακά.

Λίγο πριν προσέλθει ο λαός της Μαγνησίας στην κάλπη, θα πρέπει να αναλογιστεί, ποιο μέλλον επιζητά για τα μεγάλα ζητήματα του Νομού, που βρίσκονται στην ατζέντα του ΠΑΣΟΚ, όπως είναι η Κάρλα, το αεροδρόμιο, το λιμάνι, το οδικό δίκτυο Πηλίου, η οικονομία των υδάτων, οι υποδομές, το νέο ΕΣΠΑ, η νέα ΚΑΠ, η καλύτερη διαχείριση πληροφοριών προς τους πολίτες από τις αρμόδιες υπηρεσίες, για να αποκτήσει η Μαγνησία τη θέση που της αρμόζει στον χάρτη ανάπτυξης της χώρας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου