ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Ανοιχτή επιστολή στον πρωθυπουργό

ανοιχτή-επιστολή-στον-πρωθυπουργό-729053

Σε ανοικτή επιστολή προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του συνδικαλιστή Θανάση Μούτου και προέδρου του Συλλόγου Συνταξιούχων Τσιμεντεργατών μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:

«Κύριε Πρωθυπουργέ και Πρόεδρε της Ν.Δ.,

Το σποτάκι της Ν.Δ. «λέτε αλήθειες στον λαό» σταματήστε το διότι μόνο ψέματα λέτε. Το πρόγραμμα της Ν.Δ. που παρουσιάσατε στις 10 Γενάρη λέτε για εκσυγχρονισμό της συνδικαλιστικής νομοθεσίας και ρωτώ εσάς και τη συνδικαλιστική σας παράταξη να μας πείτε για ένα εργοστάσιο που έχει κλείσει στο νομό Μαγνησίας από απεργίες. Και επειδή συνδικαλίζομαι από το 1978 δεν γνωρίζω κανένα τέτοιο συμβάν.

Αντίθετα, όλα τα εργοστάσια τα έκλεισαν οι πολιτικές που εφαρμόσατε τα κόμματα που κυβέρνησαν από τη μεταπολίτευση και μετά, Και ιδιαίτερα από την εποχή που εσείς κύριε Σαμαρά, σαν Υπουργός Εξωτερικών στην κυβέρνηση Μητσοτάκη ανοίξατε τα σύνορα και χρηματοδοτούσατε βιομηχανίες και άλλες επιχειρήσεις να πάνε στις χώρες του πρώην Ανατολικού μπλοκ. Και αυτό έγινε συνειδητά για να φτάσετε τη χώρα στην κατάντια που είναι σήμερα.

Καλώ ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες να πάρουν θέση στη λασπολογία του Προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά. Δεν μπορεί ο κ. Σαμαράς να λασπολογεί σε βάρος του συνδικαλιστικού κινήματος για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των κρατούντων ντόπιων και ξένων».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου