ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Πάμε Μπροστά για το Βόλο της ανάπτυξης και της ευημερίας

πάμε-μπροστά-για-το-βόλο-της-ανάπτυξης-355608

Πριν από τρία χρόνια και λίγους μήνες η σημερινή δημοτική αρχή στο Βόλο επωμίστηκε το πιο δύσκολο έργο στα χρόνια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ανέλαβε το δυσβάστακτο βάρος της αντιμετώπισης του πιο απαισιόδοξου σεναρίου για το μέλλον της χώρας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Παρά την τεράστια μείωση των επιχορηγήσεων σχεδόν στο 70%, έπρεπε τάχιστα όλοι να προσαρμοστούν στην νέα πραγματικότητα.

Σήμερα ο Δήμος μετά από σκληρή δουλεία παρά τα προβλήματα κατάφερε να «νοικοκυρευτεί», να είναι βιώσιμος και να έχει κοινό πρόσωπο προς τα προβλήματα όσο και προς τις προκλήσεις ανάπτυξης.

Αγαπητοί δημότες και δημότισσες του Δήμου Βόλου αυτή η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί. Για τον λόγο αυτό διεκδικώντας τον ρόλο αυτών που ενώνουν και όχι αυτών που χωρίζουν, αποφάσισα και εγώ να συστρατευτώ και να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό « Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά» θέλοντας να προσφέρω και εγώ στην πόλη που ζω, εργάζομαι και μεγαλώνουν τα παιδιά μου.

Συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές διότι αγαπώ τον τόπο μου και θέλω να προσφέρω.

Είμαι ενεργός άνθρωπος, με καθαρό λόγο, θέσεις και απόψεις.

Πήρα την απόφαση να θέσω υποψηφιότητα διότι πιστεύω ότι μπορώ να αντιμετωπίσω τις προκλήσεις της νέας εποχής προς όφελος του τόπου μου και των κατοίκων του με επιτυχή και δημιουργικό τρόπο.

Το στοίχημα της παράταξής μας είναι η επόμενη μέρα των εκλογών και όχι η νίκη αυτή καθ’ αυτή. Αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα του τόπου! Επειδή πιστεύω πως η δική μας παράταξη «η Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά» διαθέτει τα εχέγγυα, το ανθρώπινο δυναμικό, το πρόγραμμα, τη δυνατότητα, τη διάθεση και τη γνώση, σας καλώ να …συμπαραταχθείτε μαζί μας.

Με συνέπεια και αποφασιστικότητα την επόμενη μέρα ενωμένοι όπως ταιριάζει στον καιρό της κρίσης, δημοτική αρχή και πολίτες, θα αναδείξουμε την ενιαία πια ταυτότητα του Δήμου και σύμφωνα με ότι έχουμε δρομολογήσει μπορούμε να εγγυηθούμε ένα ολοκληρωμένο έργο αντάξιο της εμπιστοσύνης των πολιτών.

Γράφει ο Βασίλειος Χαλαστάρας

υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος Βόλου

«Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου