ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Παπατόλιας

παπατόλιας-357134

Παραμονές δημοτικών εκλογών…Οπως συνηθίζεται και είναι λογικό να γίνεται κάθε υποψήφιος κάνει την προσπάθεια να πείσει τους ψηφοφόρους για το πρόγραμμα του συνδυασμού του αλλά και τον ίδιο.

Αυτό προσπαθεί να κάνει και ο προηγούμενος Νομάρχης και νυν ΣΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΜΕΝΟΣ (σαν σε αφίσα φαρσοκωμωδίας) του Πάνου Σκοτινιώτη, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΤΟΛΙΑΣ.

Αριστούχος απόφοιτος της σχολής κομματικής συμπεριφοράς που τον εκπαίδευσε και ανέθρεψε σε πιστό πολιτικάντη, προσπαθεί όπου του δοθεί ευκαιρία, με το αιχμηρό ύπουλο και πολύ κοροϊδευτικό χαμόγελο του να μας πείσει πως είμαστε βλάκες.

ΠΟΙΟΣ; Ενας που διοίκησε την Νομαρχία φροντίζοντας την καταξίωση του ιδίου και των γύρω του, αφήνοντας όμως πίσω του ένα ΤΙΠΟΤΑ.

ΑΥΤΟΣ που φεύγοντας άφησε να πλανώνται πολλές ύποπτες αναμνήσεις – υπόνοιες διαπλοκής.

ΑΥΤΟΣ που πριν από ένα μήνα κατέβαινε υποψήφιος Δήμαρχος κατηγορώντας σαν ανίκανους και αποτυχημένους τους σημερινούς συμμάχους του.

Αλλωστε υπάρχει σχετικό ιστορικό: Πριν λίγο καιρό (23 Ιανουαρίου 2014) ονόμαζε:… «τελευταίο και καταϊδρωμένο τον Δήμαρχο Βόλου (Σκοτινιώτη) στα έργα των Ρομά κατασκευής του δικτύου ακαθάρτων στο Αλιβέρι της Ν. Ιωνίας. Κατηγορώντας τον ευθέως για ανικανότητα και καθυστέρηση, χαρακτηρίζοντας «πανηγύρια – εικονική πραγματικότητα» τον τρόπο που παρουσιάζονταν τα έργα.

ΑΥΤΟΣ που σήμερα συμβαδίζει με εκείνον που κατηγορούσε, τότε έλεγε:… «αυτοί οι ρυθμοί, είναι που χαρακτηρίζουν ΔΥΣΤΥΧΩΣ σήμερα την πορεία υλοποίησης των έργων του Δήμου Βόλου με την ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ (Σκοτινιώτη) συνεχίζοντας να λέει ειρωνευόμενος… αυτές είναι οι «κοπιώδεις προσπάθειες» για τις οποίες τόσο επαίρεται ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σκοτινιώτης) στον τριετή απολογισμό του;»…

ΑΥΤΟΣ λοιπόν έχει μεγάλο ηθικό πρόβλημα και αναρωτιέται πως γίνεται οι Δημότες του Βόλου, να παρασυρθούν και να ψηφίσουν και μάλιστα χρήζοντας νικητή των δημοτικών εκλογών τον ηγέτη του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ Αχιλλέα Μπέο.

Εχοντας ήδη μια ΚΑΤΑΔΙΚΗ ο ίδιος, για ανάρμοστη συμπεριφορά προς εκπρόσωπο της δικαστικής αρχής, κατηγορούσε όλους εμάς πως υποστηρίζουμε συμβαδίζοντας μαζί του, έναν εγκληματία, απατεώνα και υπόδικο, όπως χαρακτήρισε τον Μπέο.

ΌΤΑΝ για τον ίδιο κυκλοφορούν στα ΜΜΕ φήμες, που τον κατατάσσουν στην ίδια κατηγορία με αυτή που βάζει τον Μπέο δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει το θράσος να τα λέει όλα αυτά.

Κατηγορεί τον Μπέο για στήσιμο ποδοσφαιρικών παιγνιδιών όταν κυκλοφορεί ότι ο ίδιος (σαν Νομαρχία φυσικά) πείρε χρήματα για έργα αποχιονισμού που δεν χρειάστηκε να γίνουν και δεν έγιναν ποτέ.

ΟΤΑΝ και πάντα σύμφωνα με τα ΜΜΕ και ο ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ (Σκοτινιώτης) στον ερμαφρόδιτο πολιτικά συνδυασμό, κινδυνεύει και αυτός να χαρακτηρισθεί υπόδικος εάν ενδεχομένως μετά την ολοκλήρωση της ανακριτικής διαδικασίας – που λέγεται ότι είναι σε εξέλιξη – για το επί της Νομαρχιακής του θητείας «έργο» της περίφημης παράκαμψης Ζαγοράς, που κόστισε στον ελληνικό λαό 700 εκατομμύρια χωρίς να γίνει η παραμικρή εργασία, κριθεί τελικά ότι πρέπει να παραπεμφθεί σε δίκη, με κατηγορίες ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

ΟΤΑΝ και πάλι σύμφωνα με δημοσιευμένες φήμες κυκλοφορούν ερωτηματικά για ύποπτη παράταση σύμβασης υλοτομίας στο Δήμο Βόλου (δάσος της Λέσχιανης) από την Δημοτική αρχή.

ΟΤΑΝ και ποιος ξέρει πόσα άλλα…. ΟΤΑΝ… που είμαι σίγουρος πως πολλοί από τους αναγνώστες ψηφοφόρους θα γνωρίζουν.

Είναι λοιπόν προκλητικό να επιχειρεί καθημερινά και όπου βρεθεί να προσπαθεί να σταματήσει τον χείμαρρο ΜΠΕΟ!… προβάλλοντας άνανδρα, αισχρά και Λαοπλάνα επιχειρήματα διαπλοκής.

Τελευταία δημοσίευσε επιστολή στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ κάνει πρόβλεψη και για το ποιος θα είναι ο Δήμαρχος στην θέση του ΜΠΕΟΥ.

Επειδή προσωπικά, σαν υποψήφιο του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ του ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟΥ, η αναφορά σε μελλοντικά γεγονότα, ονόματα αντικαταστών και εξελίξεις… θίγει την αξιοπρέπεια και την υπόστασή μου σαν μέλος αυτής της κοινωνίας θα τον παρακαλούσα να είναι πιο προσεκτικός.

Τον πληροφορώ πως δίπλα στον Αχιλλέα Μπέο βρίσκονται άτομα αξιόλογα, χαρισματικά και κυρίως άφθαρτα, γεμάτα όρεξη και διάθεση για προσφορά και δημιουργία.

Ας θυμηθεί τι λέει ο Λαός (πάντα σοφός)… «πως όταν σκάβεις ένα λάκκο, πρέπει να προσέξεις να μην πέσεις μέσα ο ίδιος»….

Αυτό ο φίλος Παπατόλιας τυφλωμένος από τον πανικό της ήττας δεν το λαμβάνει καθόλου υπόψη του.

Αποψή μου είναι πως το καλύτερο χαρτί για να κερδίσεις την ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ των ψηφοφόρων, δεν έχει ούτε χρώμα, ούτε οικονομική η συναλλακτική εν είδη αντιπαροχής ΑΞΙΑ, αλλά ηθική και αυτό είναι το βιογραφικό του κάθε ένα.

Πέρασε ο καιρός των Λαοπλάνων…ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ…Δ ΥΟ ΤΟΥ ΨΕΥΤΗ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΜΕΡΑ!

Τάσος Γ. Καπουρνιώτης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου

«Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική»

Υποψήφιος Δήμαρχος Αχ. Μπέος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου