ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

ΧΡ. ΖΩΗΣ: «Νισάφι με τις μετριότητες»

χρ-ζωησ-νισάφι-με-τις-μετριότητες-358648

Δήλωσε από το Βόλο ο υπ. ευρωβουλευτής της «Ενωσης για την πατρίδα και τον λαό» Χρ. Ζώης

Κάλεσμα για ισχυρή συμμετοχή στις ευρωεκλογές, στις 25 Μαΐου, απηύθυνε στους Βολιώτες ο πρόεδρος της Νέας ΜΕΡΑΣ και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ενωση για την πατρίδα και τον λαό», Χρήστος Ζώης.

Σε συνέντευξη Τύπου, στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ, ο κ. Ζώης προέβλεψε ότι, «θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις την επόμενη των ευρωεκλογών. Θα κριθεί αναμφισβήτητα η ποιότητα της κυβέρνησης και η σύνθεσή της».

Ζητούμενο σήμερα για τους Ελληνες, είπε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, δεν είναι αν θα έχουν Δεξιά ή Αριστερή κυβέρνηση αλλά «αν θα έχουν μία κυβέρνηση πατριωτική. Μία κυβέρνηση Αριστεράς ή δεξιάς που αξιοποιεί τα μνημόνια είναι κυβέρνηση αδιεξόδου».

Η «Ένωση για την πατρίδα και το λαό» προτείνει τη συγκρότηση μίας κυβέρνησης εθνικού σκοπού, η οποία, όπως είπε ο κ. Ζώης, «θα έχει την ικανότητα να προσκαλέσει τους καλύτερους Ελληνες, όπου κι αν βρίσκονται, να συμφωνήσουν σε ποιο σκοπό θα υπηρετήσει αυτή η κυβέρνηση ώστε να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Η «Ενωση για την πατρίδα και το λαό» πιστεύει ότι το πρόβλημα δεν είναι ιδεολογικό. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα είπε ο κ. Ζώης ο Βενιζέλος με τον κ. Σαμαρά να συνεργάζονται. «Ο κ. Σαμαράς ευθύνεται γιατί με την πολιτική του κάλυψη ξέπλυνε αμαρτίες, λειτουργώντας στη Νέα Δημοκρατία ως το πλυντήριο των αμαρτιών του ΠΑΣΟΚ» πρόσθεσε.

Επιδίωξη της «Ενωσης για την πατρίδα και τον λαό» για τις ευρωεκλογές είναι να αποτελέσει μία πολιτική οντότητα που θα μπορέσει να παρέμβει στις εξελίξεις, είπε ο κ. Ζώης κι εκτίμησε ότι θα έχει διεύρυνση στην κοινοβουλευτική της δύναμη μετά τις 25 Μαΐου.

«Η Ενωση για την πατρίδα και τον λαό» έχει τάξει τον εαυτό της σ’ αυτό το σκοπό. Να κάνει ένα απτό προσκλητήριο στα καλύτερά της τέκνα, να ασχοληθούν με τα κοινά. Νισάφι με τις μετριότητες» κατέληξε.

Να σημειωθεί ότι τον κ. Ζώη συνόδευαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Μαρία Πολύζου, Νίκος Θεοχάρης.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου