ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

«Ψηφίζουμε πολιτικά»

ψηφίζουμε-πολιτικά-358673

Του Γιάννη Μ. Βλάχου, δικηγόρου, μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

Η ανατροπή της απάνθρωπης πολιτικής της νεοφιλελεύθερης κυβερνητικής συμμαχίας Σαμαρά – Βενιζέλου είναι εφικτή, αν υπάρξει ισχυρή λαϊκή ετυμηγορία και συγκροτηθεί ένα ευρύτατο κίνημα που θα την διεκδικήσει.

Στη μάχη αυτή η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ είναι παρούσα. Ανταποκρινόμενοι στο μεγάλο προσκλητήριο της εθνικής και λαϊκής ενότητας για την ανατροπή προχωρούμε σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές, διατηρώντας την αυτονομία μας, και λαμβάνουμε μέρος στην εκλογική μάχη με τη συμμετοχή στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ του Γραμματέα της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ και Γραμματέα των ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, Νικήτα Κανάκη.

Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ αποφάσισε, οι οργανώσεις βάσης και τα μέλη της να συστρατευτούν και να υποστηρίξουν εκείνους τους αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς, που προασπίζουν την Κοινωνική Δικαιοσύνη και το Δημόσιο Συμφέρον με συμμετοχική, διαφανή και αποτελεσματική Διοίκηση.

Είμαι απολύτως πεπεισμένος, ότι η παράταξη «Δρόμοι Ανατροπής για τη Θεσσαλία» με Περιφερειάρχη Θεσσαλίας την Ηρώ Διώτη και Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας το Γιώργο Σταμπουλή θα εξυπηρετήσει ιδανικά τους παραπάνω στόχους.

Για να ανατρέψουμε στο Δήμο Βόλου τις καθεστώσες δυνάμεις του συντηρητισμού, της τροϊκανής πολιτικής, της αδιαφάνειας και των αμοραλιστικών συμμαχιών ,αλλά και για να χάσουν οριστικά το στοίχημα οι αρχάγγελοι της απολίτικης μισαλλοδοξίας, του φανατισμού και της ιδιοτέλειας, εκλέγουμε Δήμαρχο Βόλου τον Μαργαρίτη Πατσιαντά και δημοτικούς συμβούλους τους υποψήφιους του ψηφοδελτίου των Δρόμων Συνεργασίας, Ανατροπής και Αλληλεγγύης.

Ψηφίζουμε πολιτικά, ούτε χαλαρά, ούτε φιλικά!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου