ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Εργασίες συντήρησης

εργασίες-συντήρησης-8303

Εργασίες στο σιντριβάνι της πλατείας Ελευθερίας πραγματοποιούσαν χθες συνεργεία του Δήμου Βόλου. Πάντως όλο το προηγούμενο διάστημα το σιντριβάνι ήταν εκτός λειτουργίας, αφού δεν είχε γίνει σωστή συντήρηση. Καλό θα ήταν να το δούμε ξανά να λειτουργεί αφού αποτελεί σημείο αναφοράς για την πόλη και για τους επισκέπτες της.
Αθ.Τ

Κοπή δέντρου
Ένα δέντρο περίπου 10 χρόνων έκοψε, χθες το πρωί ομάδα ατόμων, στην οδό Κωνσταντά με Μεταμορφώσεως, πράγμα που δημιούργησε δυσαρέσκεια σε μερίδα πολιτών. Όπως κατήγγειλε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ περίοικος της γειτονιάς θα μπορούσαν απλά να καθαριστούν τα κλαδιά του δέντρου που εμπόδιζαν και να μην κοπεί ολόκληρο το δέντρο. Δυστυχώς ορισμένοι έχουν ξεχάσει την περιβαλλοντική ευαισθησία και το καλό που κάνουν τα δέντρα μέσα στην πόλη…
Αθ.Τ

Εν ώρα οδήγησης
Εχουμε κατ’ επανάληψη επισημάνει τους κινδύνους που κρύβει η συνομιλία στο κινητό εν ώρα οδήγησης. Πρόκειται, αναμφίβολα, για μια κακιά συνήθεια που πρέπει επιτέλους να εκλείψει, για ευνόητους λόγους. Όταν αποσπάται η προσοχή του οδηγού, είναι ορατός ο κίνδυνος της πρόκλησης ατυχήματος, με μη αναστρέψιμες, ορισμένες φορές, συνέπειες. Ας το έχουν κατά νου οι συμπαθείς οδηγοί.
Γ. Υ.

Ενταση
Στιγμές έντασης καταγράφονται σε καθημερινή σχεδόν βάση σε διάφορα σημεία της πόλης, κυρίως δε σε ώρες κυκλοφοριακής αιχμής. Οι στιγμές έντασης καταγράφονται κατά κανόνα για ασήμαντη αφορμή, κι όπως υπογραμμίζουν οι καλά γνωρίζοντες τα της ψυχολογίας των νεοελλήνων, η περίοδος της οικονομικής κρίσης που διανύουμε, είναι η γενεσιουργός αιτία των προαναφερθέντων.
Γ.Υ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου