ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Απροσπέλαστο

απροσπέλαστο-10789

Σε άσχημη κατάσταση είναι το πεζοδρόμιο που βρίσκεται επί της Σ. Σπυρίδη στο ύψος της Γ.Δήμου, καθώς όπως φαίνεται και στη φωτογραφία είναι απροσπέλαστο από τους πεζούς αφού είναι γεμάτο χόρτα που φτάνουν σε ύψος περίπου το ένα μέτρο. Επίσης το συγκεκριμένο πεζοδρόμιο δεν είναι καν στρωμένο με πλακάκια. Σε περίοδο κρίσης είναι δύσκολο, να περιμένουμε πλέον να δρομολογηθούν τέτοια έργα στην πόλη, παρόλα αυτά το πρόβλημα υφίσταται και δημιουργεί την αγανάκτηση των πολιτών, που είναι αναγκασμένοι να διασχίσουν καθημερινά, πεζοδρόμια με ξηλωμένα πλακάκια, με λακκούβες, με χωμάτινα σημεία και γενικά κατεστραμμένα.

Αθ.Τ

Ανησυχία ασθενών

Σιγά- σιγά όλο και περισσότερες ελλείψεις σε βασικά φάρμακα παρατηρούνται στα φαρμακεία της Μαγνησίας, πράγμα που δείχνει να ανησυχεί έντονα τους ασθενείς, αφού σε πολλές περιπτώσεις αναγκάζονται να αλλάξουν ακόμη και τη συνταγή του γιατρού τους. Το πρόβλημα δημιουργείται κυρίως από τις φαρμακευτικές εταιρίες. Το σίγουρο πάντως είναι ότι οι ασθενείς «πληρώνουν τη νύφη»…

Αθ.Τ

Ευχάριστες σκέψεις

Ευχάριστες σκέψεις γεννά, για ποικίλους λόγους, η ανοιξιάτικη διάθεση του καιρού σε αρκετούς συμπολίτες. Ο βασικότερος λόγος είναι ταυτόσημος με την άνοδο της θερμοκρασίας, η οποία υποδηλώνει τη μετάβαση σε μια νέα χρονική περίοδο, με μικρότερες θερμαντικές απαιτήσεις, σε σχέση με τον χειμώνα. Η σκέψη και μόνο των λιγότερων κοινοχρήστων, άρα μικρότερων εξόδων θέρμανσης, είναι παρήγορη για δεκάδες συμπολίτες, οι οποίοι βρέθηκαν εγκλωβισμένοι στα δεινά της οικονομικής κρίσης και της ανεργίας. Κατά συνέπεια, είναι απολύτως δικαιολογημένο το σχόλιο συμπολίτη, ο οποίος εκφράζει την ευχή «να έρθει γρήγορα το καλοκαίρι, για να ξεχάσουμε, έστω προσωρινά, τον «πονοκέφαλο» της θέρμανσης και του πετρελαίου».

Γ. Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου