ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Απαραίτητα μέτρα

απαραίτητα-μέτρα-22711

Ακόμη ένα βουλωμένο φρεάτιο βρίσκεται επί της οδού Σ. Σπυρίδη στο ύψος της Ρήγα Φεραίου. Εννοείται πως τα προβλήματα που προκαλούνται από τις βροχοπτώσεις σε μια πόλη σαν το Βόλο δεν περιορίζονται σ’ ένα βουλωμένο φρεάτιο, αλλά η απεικόνιση ενός από αυτά και μάλιστα σ’ ένα κεντρικό σημείο της πόλης, ασφαλώς και θα μπορούσε να λειτουργήσει αφυπνιστικά και για πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις, αν τυχόν κάποιοι εκ των αρμοδίων ξεχάστηκαν και δεν προχώρησαν στα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, ώστε να μην χρειάζεται να σπεύδουν εκ των υστέρων.

Αθ.Τ

Χωρίς παιδική χαρά

Χωρίς παιδική χαρά έχει μείνει η Συκή για περισσότερο από δύο μήνες με αποτέλεσμα τα μικρά παιδιά να μην έχουν πού να παίξουν. Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι της περιοχής οι κούνιες και οι τσουλήθρες αφαιρέθηκαν για να συντηρηθούν αλλά δεν τοποθετήθηκαν ξανά στη θέση τους. Η Δημοτική Αρχή Νοτίου Πηλίου πρέπει να μεριμνήσει άμεσα για το θέμα.

Αθ.Τ

Περισσότερο φως

Ανεπαρκής είναι ο δημοτικός φωτισμός στην προέκταση της οδού Δημητριάδος και συγκεκριμένα στο τμήμα του δρόμου που εκτείνεται από το ύψος του θερινού κινηματογράφου Εξωραϊστική και εντεύθεν, κατά μήκος του πάρκου του Αγίου Κωνσταντίνου. Σε ορισμένα μάλιστα σημεία απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους περαστικούς κατά τις βραδινές ώρες, προς αποφυγή ατυχημάτων. Ανάλογο πρόβλημα παρατηρείται όμως και στην περιοχή κοντά και πέριξ του ναού της Αγίας Τριάδος. Το αίτημα της ενίσχυσης του φωτισμού διατυπώνεται κατά συνέπεια από πολλά χείλη, προκειμένου να επιληφθούν οι αρμόδιοι για τα περαιτέρω.

Γ.Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου