ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Στην οδό Ξάνθου

στην-οδό-ξάνθου-23402

Σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση βρίσκεται ο δρόμος την οδού Ξάνθου στη Νεάπολη. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία υπάρχουν τεράστιες λακκούβες στη μέση του οδοστρώματος, οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν ατυχήματα. Οι περίοικοι έχουν διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση του οδοστρώματος, αλλά μέχρι στιγμής δεν τους έχει ακούσει κανείς…

Αθ.Τ

Στάχτες στους κάδους

Πρόβλημα με τους κάδους απορριμμάτων έχει παρατηρηθεί στην περιοχή του Αλμυρού, αφού πολλοί δημότες εναποθέτουν μέσα σε αυτούς τις στάχτες από τα τζάκια τους με αποτέλεσμα να καταστρέφονται. Από τον Δήμο κάνουν έκκληση προς τους δημότες , προκειμένου να σταματήσει το παραπάνω φαινόμενο.

Αθ.Τ

Χωρίς κάδο

Ανύπαρκτος είναι ο κάδος απορριμμάτων στον πεζόδρομο της Σωκράτους και κοντά στην οδό Κ. Καρτάλη, με αποτέλεσμα οι περίοικοι να τοποθετούν καταγής τις σακούλες των απορριμμάτων. Το θέαμα είναι ιδιαίτερα αντιαισθητικό, λαμβανομένου υπόψη του γεγονότος ότι στο συγκεκριμένο σημείο είναι πολυσύχναστο και βρίσκεται στον κεντρικό πυρήνα της εμπορικής αγοράς. Το αίτημα που διατυπώνεται κατά συνέπεια, είναι να φροντίσουν οι αρμόδιοι, το συντομότερο δυνατό, για την αποκατάσταση του προβλήματος, τοποθετώντας στο συγκεκριμένο σημείο, κάδο απορριμμάτων.

Γ.Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου