ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Παγκάκι

παγκάκι-30886

Παρότι έχει επισημανθεί πολλές φορές κανένας δεν έχει μεριμνήσει για το ξεκολλημένο παγκάκι που βρίσκεται στον αθλητικό χώρο πίσω από το 12ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, επί της οδού Γιάννη Δήμου. Στο συγκεκριμένο χώρο παίζουν παιδιά μικρής ηλικίας και θα έπρεπε οι αρμόδιες αρχές να ενδιαφέρονται περισσότερο για εγκαταστάσεις που έχουν να κάνουν με παιδιά, ωστόσο εδώ και αρκετούς μήνες δεν έχει γίνει τίποτα.

Αθ.Τ

Φρεάτια ακαθάριστα

Σε καθαρισμό των κεντρικών φρεατίων του Βόλου πρέπει να προχωρήσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Σε πολλές περιπτώσεις τα φρεάτια δεν απορροφούν το νερό της βροχής επειδή έχουν «φρακάρει» από τα σκουπίδια που πετούν ασυνείδητοι στο δρόμο. Πρέπει να καθαριστούν άμεσα, διότι σε περίπτωση έντονης βροχόπτωσης θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Αθ.Τ

Μια κίνηση

Ο κάδος βρίσκεται στη θέση του, προκειμένου να επιτελέσει το έργο για το οποίο προορίζεται, τη συγκέντρωση δηλαδή των απορριμμάτων, προκειμένου να διασφαλίζεται η δημόσια υγεία και η προστασία του περιβάλλοντος, κατ’ επέκταση. Όπως φαίνεται όμως, τα παραπάνω δεν έχουν γίνει αντιληπτά από το σύνολο της τοπικής κοινωνίας, με αποτέλεσμα να καταγράφονται φαινόμενα όπως το συγκεκριμένο, που παρατίθεται. Οι σακούλες των σκουπιδιών βρίσκονται ακριβώς δίπλα και όχι εντός του κάδου, όπως θα έπρεπε. Κι όμως δεν είναι δύσκολο, απαιτείται μόνο μια κίνηση, να ανοίξουμε δηλαδή το καπάκι του κάδου, προκειμένου να εναποθέσουμε τα απορρίμματα στο εσωτερικό του. Μια απλή κίνηση είναι αρκετή για να συνδράμουμε όλοι την προσπάθεια διατήρησης της αισθητικής και περιβαλλοντικής εικόνας της πόλης. Ας το έχουμε υπόψη.

Γ.Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου