ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Επικίνδυνο

επικίνδυνο-31989

Σε πολύ άσχημη κατάσταση βρίσκεται το πεζοδρόμιο στην οδό Ιάσονος στη γωνία με Κ. Καρτάλη, αφού όπως φαίνεται και στη φωτογραφία έχουν βγει στην επιφάνεια τα σίδερα του πεζοδρομίου, με αποτέλεσμα να εγκυμονεί κινδύνους για τους πεζούς και τους ποδηλάτες. Ο Δήμος πρέπει να φροντίσει για την αποκατάσταση του πεζοδρομίου, πριν σημειωθεί κάποιο ατύχημα.

Αθ.Τ

Κυκλοφοριακή σύγχυση

Κυκλοφοριακή σύγχυση για τους οδηγούς που θέλουν να κατευθυνθούν προς τα επείγοντα περιστατικά στο Νοσοκομείο Βόλου έχει προκαλέσει η κατάργηση του φωτεινού σηματοδότη με την ένδειξη βέλους στην οδό Αθανασάκη. Οι απλοί πολίτες διερωτώνται εύλογα με ποια αιτιολογία καταργήθηκε ο φωτεινός σηματοδότης.

Αθ.Τ

Επικίνδυνο

Ενα ακόμη επικίνδυνο σημείο καταγράφει ο φωτογραφικός φακός του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, το οποίο εντοπίζεται στην αρχή σχεδόν της οδού Δημητριάδος και στο ύψος της οδού Φιλελλήνων. Οι πλάκες που έχουν αποκολληθεί από το πεζοδρόμιο συνθέτουν ένα επικίνδυνο πέρασμα για τους ανύποπτους περαστικούς και απαιτείται κατά συνέπεια, η παρέμβαση των αρμοδίων, για την εξάλειψη του προβλήματος.

Γ. Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου