ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Μορφή επιδημίας

μορφή-επιδημίας-33002

Μορφή… επιδημίας έχει πάρει η εγκατάλειψη του οδικού δικτύου της περιοχής του Δήμου Βόλου. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, δεκάδες οδηγοί αυτοκινήτων έχουν καταστρέψει τα λάστιχά τους, ακόμη και τα αυτοκίνητά τους, από τις κακοτεχνίες του οδικού δικτύου. Οι λακκούβες δεν είναι και λίγες… Χαρακτηριστική περίπτωση αυτής της κατάστασης είναι η λακκούβα που βρίσκεται στην οδό Αφήσσου, στο ύψος της Ερμού. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία πέρα από τα Ι.Χ. είναι επικίνδυνη και για τους πεζούς.

Αθ.Τ

Πέφτουν σοβάδες

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι πεζοί που διασχίζουν το πεζοδρόμιο στην οδό Μαυροκορδάτου με Ερμού καθώς έχει παρατηρηθεί ότι πέφτουν σοβάδες από τα μπαλκόνια μονοκατοικίας που βρίσκεται στο σημείο. Τα μπαλκόνια του κτηρίου βρίσκονται σε άθλια κατάσταση, με αποτέλεσμα όσοι περνούν κάτω από αυτά να διατρέχουν κίνδυνο. Καλό θα ήταν ο ιδιοκτήτης του κτηρίου να προχωρήσει στη συντήρησή του πριν συμβεί κάποιο ατύχημα.

Αθ.Τ

Διαμαρτυρίες

Εχουμε κατ’ επανάληψη αναφερθεί στην έντονη δυσαρέσκεια συμπολιτών, οι οποίοι εκφράζουν την διαμαρτυρία τους για τα κάθε είδους διαφημιστικά έντυπα και φυλλάδια που εναποτίθενται σε καθημερινή σχεδόν βάση, στις εισόδους πολυκατοικιών και άλλων κτηρίων και σε σημεία πολυσύχναστα. Ο κίνδυνος πτώσης ελλοχεύει ανά πάσα στιγμή για όσους ανύποπτους συμπολίτες διέρχονται από το συγκεκριμένο σημείο και η επισήμανση επαναδιατυπώνεται μετά από την παρότρυνση συμπολιτών, οι οποίοι τονίζουν παράλληλα ότι η τοποθέτησή τους πρέπει να περιορίζεται σε σημεία μακράν της εισόδου πολυκατοικιών.

Γ. Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου