ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Εικόνες ντροπής

εικόνες-ντροπής-39562

Καθημερινά πλήθος κόσμου διασχίζει τον Περιφερειακό του Βόλου, ωστόσο οι εικόνες που αντικρίζουν είναι εικόνες ντροπής, αφού υπάρχουν σε αρκετά σημεία διάσπαρτα σκουπίδια. Σακούλες, μπουκάλια, χαρτιά και χαρτόκουτα είναι λίγα μόνο από τα σκουπίδια που βρίσκονται σκορπισμένα τριγύρω, δημιουργώντας εστία μόλυνσης για τους ανθρώπους που μένουν στη γειτονιά. Οι αρμόδιοι θα πρέπει άμεσα να κάνουν κάτι για αυτή την κατάσταση.

Αθ.Τ

Πετρέλαιο ούτε για αστείο

Πρωτόγνωρες καταστάσεις ζουν τους τελευταίους μήνες οι ιδιοκτήτες πρατηρίων καυσίμων, αφού κανένας δεν αγοράζει πετρέλαιο θέρμανσης. Οι άνθρωποι του χώρου κάνουν λόγω για πτώση του τζίρου μέχρι και 70% και αναπολούν τις καλές εποχές που όλος ο κόσμος αγόραζε πετρέλαιο!

Αθ.Τ

Καλλωπισμός

Η διαμόρφωση του συγκεκριμένου μικρού χωμάτινου κομματιού, που ομοιάζει σε πρώτη ανάγνωση με παρτέρι, δημιουργήθηκε προφανώς για καλλωπιστικούς λόγους. Στην παρούσα φάση, ωστόσο, το κενό που δημιουργείται, εγκυμονεί κινδύνους ατυχημάτων για τους ανύποπτους περαστικούς. Το συγκεκριμένο φαινόμενο εντοπίζεται σε διάφορα κεντρικά σημεία της πόλης και καλό θα ήταν να επιληφθούν οι αρμόδιοι για τα περαιτέρω.

Γ. Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου