ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Παρτέρι

παρτέρι-44119

Ασφυκτιά το δέντρο που είναι κυριολεκτικά περιβεβλημένο από τσιμέντο και πλάκες σε κεντρικό σημείο της πόλης. Το ίδιο φαινόμενο συναντάται σε διάφορα σημεία εγκυμονώντας κινδύνους για τους ανύποπτους περαστικούς, καθώς αποκολλώνται σταδιακά οι πλάκες του πεζοδρομίου που περιβάλλουν τον κορμό. Λαμβάνοντας υπόψη την αισθητική και περιβαλλοντική αξία του κάθε δέντρου, καλό θα ήταν να δημιουργηθεί ένα μικρό παρτέρι περιμετρικά, προς όφελος του περιβάλλοντος αλλά και των ανύποπτων περαστικών.

Γ.Υ.

Δεν απομακρύνθηκαν

Παρά τις διαμαρτυρίες των κατοίκων στον Αλμυρό ακόμη δεν έχουν απομακρυνθεί οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας επί της οδού Θερμοπυλών. Μάλιστα οι συγκεκριμένες κεραίες δεν έχουν σχετική άδεια. Με το δίκιο τους λοιπόν οι κάτοικοι να θέλουν να απομακρυνθούν από το σημείο…

Αθ.Τ

Λακκούβα

Τεράστιο πρόβλημα δημιουργεί στα ΙΧ η λακκούβα που βρίσκεται επί της οδού Πολέμη στη συμβολή της με την οδό Καρβούνη. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία η λακκούβα βρίσκεται πάνω στη στροφή και έτσι δεν γίνεται άμεσα αντιληπτή από τους οδηγούς των ΙΧ με αποτέλεσμα να πέφτουν μέσα. Μάλιστα οι περίοικοι του δρόμου σκέφτονται να δράσουν μόνοι τους, αφού δεν βλέπουν «φως» από πουθενά αλλού, και να ρίξουν χαλίκι μέσα στη λακκούβα.

Αθ.Τ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου