ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Καμία ενέργεια

καμία-ενέργεια-47101

Πολλά αμορτισέρ αυτοκινήτων έχουν καταστραφεί από την τεράστια λακκούβα που βρίσκεται στην οδό Σπυρίδη στο ύψος της Ανθ. Γαζή. Παρότι έχουν εκφραστεί κατά διαστήματα παράπονα τόσο από τους οδηγούς, όσο και από τους καταστηματάρχες της περιοχής, δεν έχει γίνει καμία ενέργεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Αθ.Τ

Ερωτήματα
«Καταφύγιο» στη χρήση πυρηνόξυλου και πέλετ έχουν βρει τώρα πολλοί κάτοικοι της πόλης, θέλοντας να θερμάνουν πιο φθηνά τα σπίτια τους, ωστόσο μερίδα πολιτών αναρωτιέται εάν οι συγκεκριμένοι καυστήρες για πυρηνόξυλο και πέλετ έχουν εγκριθεί από σχετικές υπηρεσίες. Το σίγουρο είναι πως ο μαύρος καπνός που βγαίνει από τους συγκεκριμένους καυστήρες γεννά ερωτήματα και προβληματισμό σε πολλούς συμπολίτες, αφού όπως αναφέρουν παλιότερα τέτοιου είδους καυστήρες χρησιμοποιούνταν μόνο από ελαιοτριβεία.
Αθ.Τ

Περισσότερο φως

Ανεπαρκής είναι ο δημοτικός φωτισμός στην προέκταση της οδού Δημητριάδος και συγκεκριμένα στο τμήμα του δρόμου που εκτείνεται από το ύψος του θερινού κινηματογράφου Εξωραϊστική και εντεύθεν, κατά μήκος του πάρκου του Αγίου Κωνσταντίνου. Σε ορισμένα μάλιστα σημεία απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους περαστικούς κατά τις βραδινές ώρες, προς αποφυγή ατυχημάτων. Το αίτημα της ενίσχυσης του φωτισμού διατυπώνεται κατά συνέπεια από πολλά χείλη, προκειμένου να επιληφθούν οι αρμόδιοι για τα περαιτέρω.
Γ.Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου