ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Πινακίδα σήμανσης

πινακίδα-σήμανσης-48187

Εδώ και ένα μήνα περίπου βρίσκεται πεσμένη στο έδαφος η πινακίδα σήμανσης που φαίνεται και στο φωτογραφικό στιγμιότυπο. Συγκεκριμένα βρίσκεται στην οδό Κ. Καρτάλη στο ύψος της Κωνσταντά, έξω από την Λαϊκή Βιβλιοθήκη Βόλου. Σύμφωνα με τους περίοικους η πινακίδα βρέθηκε στο έδαφος, όταν είχε «πέσει» πάνω της ΙΧ αυτοκίνητο. Οι αρμόδιες αρχές θα πρέπει να φροντίσουν ώστε να την απομακρύνουν από το σημείο.
Αθ.Τ

Εκτός λειτουργίας
Σε άσχημη κατάσταση αλλά και εκτός λειτουργίας βρίσκεται το σιντριβάνι στην πλατεία Ελευθερίας εδώ και κάτι μήνες. Τι κι αν ο κόσμος διαμαρτύρεται, και όχι τόσο γιατί δεν λειτουργεί αλλά για τα σκουπίδια που υπάρχουν μέσα σε αυτό. Πολλοί όπως φαίνεται χρησιμοποιούν το σιντριβάνι σαν κάδο απορριμμάτων. Κρίμα είναι σε μια κεντρική πλατεία της πόλης να υπάρχουν τέτοιες εικόνες.
Αθ.Τ

Πιθανό ατύχημα

Προφανείς κινδύνους εγκυμονεί η συνήθεια ορισμένων να τοποθετούν κάθε είδους διαφημιστικών φυλλαδίων στις εισόδους κτηρίων αλλά και στο εσωτερικό πλατύσκαλο πολυκατοικιών, όταν είναι ανοιχτή η κύρια εξωτερική είσοδος. Ο κίνδυνος πτώσης είναι ορατός σε κάθε περίπτωση και το έχουμε επισημάνει κατ’ επανάληψη. Ο ίδιος κίνδυνος ελλοχεύει παράλληλα από τα δεκάδες φυλλάδια που ρίπτονται καταγής, χωρίς δεύτερη σκέψη και γι’ αυτό τον λόγο εξάλλου, επαναλαμβάνεται η επισήμανση, προς αποφυγή πιθανών ατυχημάτων.
Γ.Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου