ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Κατεστραμμένο πεζοδρόμιο

κατεστραμμένο-πεζοδρόμιο-52498
Κατεστραμμένο είναι το πεζοδρόμιο στη συμβολή των οδών Ερμού και Γαμβέτα. Πρόκειται για ένα πολυσύχναστο σημείο στο κέντρο του Βόλου, το οποίο όλο και χειροτερεύει. Πρόκειται για μια ακόμη παγίδα και ελπίζουμε να αποκατασταθεί σύντομα. Μάλιστα για αυτήν την κατάσταση έχουν εκφράσει τα παράπονά τους και οι καταστηματάρχες που βρίσκονται στο σημείο.

Αθ.Τ

Πρόβλημα στο οδικό δίκτυο
Εικόνες καταστροφής στο αγροτικό οδικό δίκτυο του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου από τις πρόσφατες ισχυρές βροχοπτώσεις παρατηρούνται στην περιοχή, πράγμα που έχει αναστατώσει τους αγρότες, αφού σε πολλές περιπτώσεις είναι αδύνατη η πρόσβαση προς τα κτήματά τους. Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής πρέπει η Δημοτική Αρχή Ζαγοράς – Μουρεσίου να δώσει μια λύση, έστω και προσωρινή.
Αθ.Τ
Απαιτείται αποκατάσταση
Εμφανές είναι το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στο σημείο του πεζοδρόμου της Τάκη Οικονομάκη, το οποίο εφάπτεται με την οδό Σπ. Σπυρίδη. Οι πλάκες που έχουν αποκολληθεί, όπως είναι άλλωστε εμφανές στο σχετικό φωτογραφικό στιγμιότυπο, δημιουργούν επιπρόσθετο πρόβλημα στους ανύποπτους περαστικούς, οι οποίοι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Πέραν τούτου βέβαια, είναι αναγκαία η αποκατάσταση του προβλήματος από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, για ευνόητους λόγους.
Γ.Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου