ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Προσοχή…

προσοχή-53773
Αιτία για να σκοντάφτουν πολλοί συμπολίτες μας είναι το κατεστραμμένο πεζοδρόμιο που βρίσκεται στο δρόμο της Κύπρου, λίγο πιο πάνω από το ύψος της οδού Καραολή – Δημητρίου. Βέβαια για αυτή την κατάσταση ευθύνονται οι ρίζες από το δέντρο, ωστόσο οι αρμόδιοι θα πρέπει να φροντίσουν για την αποκατάστασή του, αφού στο σημείο υπάρχει και πρόβλημα με το δημοτικό φωτισμό.

Αθ.Τ

Θέμα νοοτροπίας
Γεμάτος σκουπίδια ήταν χθες το μεσημέρι ο χώρος στο πάρκο της οδού Ρήγα Φεραίου. Συγκεκριμένα στο σημείο υπάρχει ένα καλαθάκι απορριμμάτων, ωστόσο ασυνείδητοι συμπολίτες πετούν τα σκουπίδια έξω από τον κάδο παρότι ήταν άδειος. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν ευθύνεται η υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου αλλά εμείς οι ίδιοι και η νοοτροπία μας.

Βιωματική προσέγγιση
Σημαντικές δραστηριότητες, οι οποίες αποσκοπούν στη βιωματική προσέγγιση της ιστορίας και του πολιτισμού αναπτύσσονται στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Βόλου, προς όφελος ενηλίκων και κυρίως των παιδιών. Το αφιέρωμα στα φυτά και τη διαχρονική τους σημασία, ειδικότερα, προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών μαθητών, οι οποίοι επισκέφτηκαν το Μουσείο και πραγματοποίησαν συναφή εκπαιδευτικά προγράμματα. Κάθε πρωτοβουλία που αναπτύσσεται προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση είναι σημαντική και άξια υπογράμμισης, σε κάθε περίπτωση, διότι καταγράφεται ως ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της γνώσης.
Γ.Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου