ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Αιτία ατυχήματος

αιτία-ατυχήματος-54610
Εντελώς κατεστραμμένο είναι το δημοτικό παρτέρι που βρίσκεται στο δρόμο της Ογλ στο ύψος της Γαλλίας. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία έχει αποκολληθεί από τη θέση του, με αποτέλεσμα να αποτελεί αιτία ατυχήματος για τους απρόσεκτους πεζούς και ποδηλάτες. Μάλιστα δεν είναι το μοναδικό παρτέρι που βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση, παρόμοιες εικόνες συναντάμε σε πολλά σημεία της πόλης. Καλό θα ήταν οι αρμόδιοι να φροντίσουν για την αποκατάστασή τους.

Αθ.Τ

Συντήρηση πρασίνου
Στη συντήρηση του κοινόχρηστου πρασίνου και στο κλάδεμα των δέντρων προχώρησαν χθες σε πολλά σημεία του Βόλου τα αρμόδια συνεργεία του Δήμου Βόλου. Το τελευταίο διάστημα άλλωστε είχαν εκφραστεί παράπονα από τους δημότες για την κατάσταση των δέντρων στα πεζοδρόμια, που σε πολλές περιπτώσεις εμπόδισαν τη διέλευση των πεζών πάνω σε αυτά. Όποτε θετικό είναι ότι εισακούστηκε το σχετικό αίτημα των πολιτών.

Αθ.Τ

Καθ’ ημάς
Επιστροφή πλέον στα καθ’ ημάς μετά την αυλαία της εορταστικής περιόδου. Το γιορτινό ντεκόρ έχει πλέον αφαιρεθεί από τις προθήκες των καταστημάτων και εν αναμονή της εκπτωτικής περιόδου, η καθημερινότητα επανέρχεται στους συνήθεις, πρότερους ρυθμούς της. Οι φετινές γιορτές είχαν αναμφίβολα διαφορετικό χρώμα για τους περισσότερους συμπολίτες, αλλά και για τους επαγγελματίες, οι οποίοι κάνουν λόγο για σαφή μείωση της αγοραστικής κίνησης στην διάρκεια των γιορτών, εναποθέτοντας τις ελπίδες τους στην εκπτωτική περίοδο.
Γ.Υ.
Φώτιση…
«Καλή φώτιση σε όσους κρατούν τις τύχες της χώρας στα χέρια τους» και η «υιοθέτηση αποφάσεων προς όφελος του κοινωνικού συνόλου», ήταν οι ευχές που διατυπώθηκαν από πολλά χείλη με αφορμή την χθεσινή, εορτή των Θεοφανίων. Σε κάθε περίπτωση πάντως, αρκετοί συμπολίτες παρακολούθησαν χθες την τελετή Αγιασμού των υδάτων στην παραλία του Βόλου, αποδεικνύοντας με την παρουσία τους ότι σε εποχές κρίσης γίνεται εντονότερη η ανάγκη για πνευματική στήριξη και άνωθεν βοήθεια.
Γ.Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου