ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Στο έδαφος πινακίδα

στο-έδαφος-πινακίδα-56469
Πεσμένη στο έδαφος βρίσκεται πινακίδα σήμανσης στο δρόμο της Ολγ στο ύψος της Ανθ. Γαζή. Όπως αναφέρουν οι περίοικοι η πινακίδα βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση για περισσότερο από ένα μήνα αλλά κανένας αρμόδιος δεν έχει φροντίσει μέχρι στιγμής να την επαναφέρει στην θέση της. Καλό θα ήταν κάποιος να φροντίσει για την τοποθέτησή της στο σωστό σημείο.
Αθ.Τ

Πρόβλημα
Πρόβλημα στη διέλευση των πεζών προκαλούσε χθες ΙΧ αυτοκίνητο που είχε παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο επί της οδού Σπυρίδη στο ύψος της Γαλλίας. Στον συγκεκριμένο δρόμο έχουν παρατηρηθεί και στο παρελθόν τέτοιου είδους περιστατικά, ωστόσο τα «ελαττώματα» των ασυνείδητων πολιτών δεν κόβονται εύκολα. Για να εκλείψουν τέτοια φαινόμενα θα έπρεπε να αυξήσει τις περιπολίες της η Δημοτική Αστυνομία.
Αθ.Τ

Εργασίες συντήρησης
Εργασίες συντήρησης πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες σε αρκετά σχολεία του Βόλου με αφορμή το κλείσιμο των σχολείων εν όψει των εορτών. Συγκεκριμένα συνεργεία του Δήμου Βόλου προχώρησαν σε συντηρήσεις εξωτερικών χώρων και βαψίματα τοίχων, ωστόσο και οι μαθητές θα πρέπει από την πλευρά τους να φροντίσουν για να διατηρηθούν οι χώροι των σχολείων τους καθαροί.
Αθ.Τ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου