ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Λακκούβες

λακκούβες-62137
Πολλές παγίδες κρύβουν οι λακκούβες στα πεζοδρόμια που υπάρχουν σχεδόν σε όλους τους δρόμους του Βόλου. Παρόλο που έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στα προβλήματα των πεζοδρομίων κανείς δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η κατάσταση που επικρατεί στο πεζοδρόμιο στην οδό Αγίου Νικολάου, στο ύψος της Ρήγα Φεραίου. Μάλιστα τις ημέρες που βρέχει η κατάσταση με τις λακκούβες στα πεζοδρόμια επιδεινώνεται τραγικά. Καλό θα είναι η Δημοτική Αρχή να λάβει υπόψη τις επισημάνεις των πολιτών, οι οποίοι ζητούν το αυτονόητο, να μπορούν να κυκλοφορούν στην πόλη τους χωρίς να κινδυνεύουν!

Αθ.Τ

Σωλήνες αμιάντου!

Χωρίς νερό έμεινε για μερικές ημέρες ένα κομμάτι του Τρικερίου εξαιτίας ζημίας που προκλήθηκε σε σωλήνες του δικτύου ύδρευσης. Συγκεκριμένα προχθές έγινε αποκατάσταση της ζημιάς από συνεργείο του Δήμου Νοτίου Πηλίου, ωστόσο οι κάτοικοι διαμαρτύρονται, με το δίκιο τους φυσικά, αφού στο σημείο της βλάβης τοποθετήθηκαν και πάλι σωλήνες αμιάντου και όχι πλαστικές, παρότι όλοι γνωρίζουν ότι ευθύνονται για καρκινογενέσεις.

Αθ.Τ

Κεκλιμένο
Αναγκαία είναι η παρέμβαση των αρμοδίων προκειμένου να στηριχθεί το ειδικό καλάθι αχρήστων που βρίσκεται απέναντι από το Δημαρχείο του Βόλου, κοντά στη διαχωριστική νησίδα. Το κεκλιμένο καλάθι πρέπει να στερεωθεί στο έδαφος, προκειμένου να αποφευχθεί η μελλοντική «αποκαθήλωσή» του, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη το γεγονός ότι βρίσκεται σε πολυσύχναστη περιοχή.
Γ.Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου