ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Κίνδυνος

κίνδυνος-64976
Σε άσχημη κατάσταση βρίσκεται η πεζούλα που βρίσκεται στο δρόμο της Κουμουνδούρου στο ύψος της Μαγνήτων, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία έχει αρχίσει σιγά σιγά να υποχωρεί, με αποτέλεσμα να εγκυμονεί κινδύνους για τους πεζούς που διασχίζουν το σημείο. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού πρέπει να φροντίσει την επισκευή της πεζούλας, η οποία είναι έτοιμη να καταρρεύσει.
Αθ.Τ

Προβληματικός
Ολο και περισσότεροι Βολιώτες επιλέγουν τη μετακίνηση με το ποδήλατο. Ειδικά από τότε που φτιάχτηκε ο ποδηλατόδρομος, αλλά και που τα καύσιμα έφτασαν στα ύψη, τα ποδήλατα πλήθυναν στην πόλη και πολλαπλασιάστηκαν κατά πολύ οι ποδηλάτες. Άλλοι λοιπόν από ανάγκη και άλλοι γιατί τους αρέσει το ποδήλατο, άφησαν τα αυτοκίνητα στην άκρη και τα χρησιμοποιούν μόνο για τις απολύτως αναγκαίες μετακινήσεις. Ωστόσο πολλά σημεία του ποδηλατοδρόμου είναι γεμάτα παγίδες από τα οποία κινδυνεύουν οι ποδηλάτες…
Αθ.Τ

Δημιουργική διάθεση
Με δημιουργική διάθεση αντιμετωπίζουν οι Πολιτιστικού Σύλλογοι της περιοχής μας την κατήφεια που δημιουργεί η κρίση. Ενόψει εορτών πραγματοποιούν Χριστουγεννιάτικα μπαζάρ, τα οποία περιλαμβάνουν χειροποίητες δημιουργίες, φτιαγμένες με μεράκι, γλυκίσματα, διακοσμητικά είδη και δώρα γιορτινά. Είναι πολύ σημαντική η διαπίστωση ότι η γενική κατήφεια δεν σκιάζει την δημιουργική διάθεση των φίλων του πολιτισμού και της παράδοσης. Κάθε παρόμοια πρωτοβουλία αποτελεί ευοίωνο μήνυμα και καταγράφεται φωτογραφικά, διότι υπογραμμίζει την σημασία της αισιόδοξης σκέψης, κόντρα στην κατήφεια των καιρών.
Γ. Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου