ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Χωματερή

χωματερή-72512
Μια μικρή χωματερή έχει δημιουργηθεί στην είσοδο των Μελισσατίκων. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία το πρόβλημα είναι ακόμη πολύ μεγάλο και οι κάτοικοι της περιοχής ανησυχούν για τη δημόσια υγεία των ίδιων και των παιδιών τους. Να σημειωθεί ότι η αποκομιδή των σκουπιδιών στη Ν. Ιωνία έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες, ωστόσο γίνεται με αργό ρυθμό. Αυτό που ελπίζουν πλέον οι κάτοικοι της Ν. Ιωνίας είναι να μην κάνουν Χριστούγεννα με σκουπίδια!

Αθ.Τ

Εκτεταμένες φθορές
Εκτεταμένες φθορές έχουν υποστεί τα παγκάκια που βρίσκονται στον αύλειο χώρο του Αγίου Νικολάου, σημείο πολυσύχναστο για συμπολίτες κάθε ηλικίας. Κατά συνέπεια πρέπει να φροντίσει η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Βόλου για την αποκατάστασή τους για αισθητικούς και λειτουργικούς λόγους.

Αθ.Τ

Πρωτοβουλίες αλληλεγγύης
Σημαντικές πρωτοβουλίες αλληλεγγύης αναπτύσσονται σε διάφορα σημεία και γειτονιές της πόλης προς όφελος των διαρκώς αυξανόμενων απόρων και νεόπτωχων συμπολιτών μας. Ομάδες ανθρώπων με ευαισθησίες, ενώνουν τις δυνάμεις τους, απ’ άκρη έως άκρη του πολεοδομικού συγκροτήματος, προκειμένου να βοηθηθούν όσοι έχουν ανάγκη. Η συγκέντρωση και διανομή ειδών ένδυσης και τροφίμων, μα πάνω απ’ όλα η βοήθεια ανθρώπου προς άνθρωπο, συνθέτουν το πλαίσιο της κοινωνικής δράσης που αναπτύσσεται σε πολλά σημεία του πολεοδομικού συγκροτήματος, ενισχύοντας την πεποίθηση ότι σε καιρούς κρίσης ενεργοποιείται ακόμη εντονότερα το αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης.
Γ.Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου