ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Αρνητική εντύπωση

αρνητική-εντύπωση-81116
Σε άσχημη κατάσταση είναι ορισμένα σημεία του οδικού δικτύου του Βόλου τα οποία ταλαιπωρούν συνεχώς τους πολίτες αλλά και τα οχήματα. Συγκεκριμένα όπως φαίνεται και στη φωτογραφία στην οδό Κοραή και Ιάσονος το οδόστρωμα είναι κατεστραμμένο, όπως επίσης και το πεζοδρόμιο το οποίο αφενός δημιουργεί άσχημη εικόνα, αφετέρου δε μπορεί να προκαλέσει κάποιο ατύχημα.
Αθ.Τ

Αέρια ρύπανση
Τις βραδινές κυρίως ώρες στην πόλη μας γίνεται καλύτερα αντιληπτό το μέγεθος του προβλήματος με τον αέρα που αναπνέουμε, αφού είναι οι ώρες που τα τζάκια και οι ξυλόσομπες καίνε στο φουλ. Μια ματιά σε μια πηγή φωτός καθιστά εύκολο να δει κανείς τι ατμόσφαιρα επικρατεί. Αρκεί να κοιτάξει κανείς μια κολώνα της ΔΕΗ. Το χειρότερο, δε, είναι ότι η καύση γίνεται ολοένα και πιο ατελής καθώς οι πολίτες δεν διστάζουν να καίνε και ξύλα νοτισμένα ή από συκιά, για παράδειγμα, που δεν είναι κατάλληλα για τη δουλειά αυτή.
Αθ.Τ
Ασχημη εικόνα
Εικόνα εγκατάλειψης παρουσιάζει το πεζοδρόμιο που εκτείνεται κατά μήκος της οδού Δημάρχου Γεωργιάδου και βρίσκεται στο ύψος, ειδικότερα, της οδού Αντωνοπούλου. Το φωτογραφικό στιγμιότυπο που παραθέτουμε, αποτυπώνει του λόγου το αληθές και υπενθυμίζει στους αρμόδιους την ανάγκη υλοποίησης παρεμβάσεων για αισθητικούς και πρακτικούς λόγους.
Γ.Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου