ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Σίδερα σε πεζοδρόμιο

σίδερα-σε-πεζοδρόμιο-91246
Σε πολύ άσχημη κατάσταση βρίσκεται το πεζοδρόμιο στην οδό Αντωνοπούλου με Ιάσονος, αφού έχουν βγει στην επιφάνεια τα σίδερα του πεζοδρομίου, με αποτέλεσμα να εγκυμονεί κινδύνους για τους πεζούς. Μάλιστα προχθές μια κοπέλα στην προσπάθειά της να διασχίσει τον δρόμο γρήγορα, σκόνταψε πάνω στα σίδερα και από τύχη δεν έπεσε κάτω…
Αθ.Τ

Μονοδρομήσεις
Μεγάλη ταλαιπωρία υφίστανται καθημερινά πολλοί κάτοικοι στην Νέα Ιωνία από τις αντιλειτουργικές μονοδρομήσεις που έχουν γίνει στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα. Συγκεκριμένα υπάρχουν κάτοικοι που αναγκάζονται να κάνουν τον γύρο ολόκληρων οικοδομικών τετραγώνων για να φτάσουν στα σπίτια τους, αφού δεν εξυπηρετούνται από τις μονοδρομήσεις. Οι αρμόδιοι θα πρέπει να διορθώσουν αυτήν την κατάσταση, αφού δεν βοηθάει κανέναν.
Αθ.Τ

Συντονισμένες ενέργειες

Πρωτοβουλίες αποκατάστασης των προβλημάτων που προκλήθηκαν στο επαρχιακό δίκτυο της Σκοπέλου ανέλαβαν οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου, με την συνδρομή του έμψυχου δυναμικού και μηχανημάτων. Οι φερτές ύλες που μεταφέρθηκαν στο οδόστρωμα λόγω της έντονης προχθεσινής βροχόπτωσης, απομακρύνθηκαν χάρη στην παρέμβαση των τοπικών δυνάμεων, προκειμένου να βοηθηθεί το έργο της Περιφέρειας, στην δικαιοδοσία της οποίας εμπίπτει το επαρχιακό δίκτυο του νησιού. Τα προβλήματα στον συγκεκριμένο οδικό άξονα αποκαταστάθηκαν χάρη σε συντονισμένες ενέργειες, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι του νησιού, αλλά παραμένει, ωστόσο, το αίτημα των τοπικών φορέων προς τους άνωθεν κρατούντες, για την βελτίωση του δικτύου, στα σημεία όπου απαιτείται.

Γ.Υ.

Δυσμενείς επιπτώσεις

Την έντονη απογοήτευσή τους δηλώνουν αρκετοί συμπολίτες για τις τρέχουσες εξελίξεις που όπως όλα δείχνουν, έχουν επηρεάσει αρνητικά τον προϋπολογισμό της κάθε οικογένειας. Σε αρκετές μάλιστα περιπτώσεις, οι δυσμενείς επιπτώσεις της κρίσης είναι εμφανείς και στην ψυχολογία του κόσμου. «Πώς να έχουμε υγεία με όσα μας συμβαίνουν καθημερινά» σχολίαζε τις προάλλες συμπολίτης, καθιστώντας σαφές ότι η διατήρηση της ψυχικής αλλά και της σωματικής υγείας είναι συνάρτηση πολλών εξωγενών παραγόντων.

Γ.Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου