ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Κίνδυνος

κίνδυνος-95215
Σε παγίδα πεζών έχει μετατραπεί η γωνία στο σημείο της Κ. Καρτάλη στο ύψος της Αναλήψεως. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία το τσιμέντο δίπλα ακριβώς από το φρεάτιο έχει βουλιάξει με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί τρύπα στο πεζοδρόμιο. Το πρόβλημα επιδεινώθηκε κυρίως με τις βροχές των τελευταίων ημερών. Καλό θα ήταν οι αρμόδιοι να φροντίσουν ώστε να κλείσει η τρύπα στο πεζοδρόμιο, αφού αποτελεί κίνδυνο για τους ανυποψίαστους πεζούς.
Αθ.Τ

Απίστευτη ταλαιπωρία

Απίστευτη ταλαιπωρία χθες το πρωί για δύο άτομα που ήθελαν να βγάλουν ταυτότητα στο Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών, αφού αναγκάστηκαν να περιμένουν για περισσότερο από δύο ώρες, μιας και απουσίαζε ο αστυνομικός υπηρεσίας. Αντίστοιχα παράπονα υπάρχουν και από άλλους πολίτες του Νοτίου Πηλίου. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να υπάρχει καλύτερη οργάνωση ώστε να μην ταλαιπωρούνται κατ’ αυτόν τον τρόπο οι πολίτες του Νοτίου Πηλίου που εξυπηρετούνται από το Α.Τ Μηλεών, που πολλές φορές απέχουν από αυτό αρκετά χιλιόμετρα.
Αθ.Τ
Εντονη δράση
Κερδίζει διαρκώς έδαφος η ενασχόληση με την παλιά, παραδοσιακή τέχνη της χειροτεχνίας. Σε εποχές κρίσης, όλο και περισσότερες συμπολίτισσες στρέφονται προς την κατεύθυνση της τέχνης του πλεξίματος, της ραπτικής αλλά και του κεντήματος. Σε αρκετές μάλιστα περιπτώσεις συνδυάζεται με την εξασφάλιση απασχόλησης, προκειμένου να υποστηριχθεί το οικογενειακό εισόδημα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, είναι εντυπωσιακή η ανταπόκριση αρκετών γυναικών, νεαρής ηλικίας αλλά και μεγαλύτερων, στις πρωτοβουλίες φορέων ή ιδιωτών, που αναπτύσσονται προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση.
Γ.Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου