ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Τραγική ειρωνεία

τραγική-ειρωνεία-98722
Εχει καταντήσει καθημερινό φαινόμενο στους ποδηλατοδρόμους του Βόλου να παρκάρουν αυτοκίνητα. Τι και αν υπάρχει σήμανση… τι και αν υπάρχουν κολωνάκια! Όλα αυτά δεν συγκινούν καθόλου τους ασυνείδητους οδηγούς. Τραγική ειρωνεία, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, στο δρόμο επί της Σπυρίδη με Ρήγα Φεραίου ο ποδηλάτης που περνάει έξω από τον ποδηλατόδρομο, αφού μπροστά σε αυτόν είναι σταθμευμένο ΙΧ….

Αθ.Τ

Ντροπή και θλίψη
Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει το τελευταίο διάστημα το θέμα με τις φόλες στα αδέσποτα ζώα της περιοχής, πράγμα που προκαλεί ντροπή και θλίψη… Βήματα ωστόσο για την επίλυση του προβλήματος κάνει η Δημοτική Αρχή Βόλου που το Σάββατο πραγματοποιεί ενημερωτικό σεμινάριο για την προστασία των δεσποζομένων και αδέσποτων ζώων.
Αθ.Τ

Ταλαιπωρία
Τον έντονο προβληματισμό αρκετών ηλικιωμένων συνταξιούχων, οι οποίοι αδυνατούν να μετακινηθούν, προκαλεί η απογραφή. Όπως σχολίαζε μάλιστα πρόσφατα συμπολίτης, προς αποφυγήν ταλαιπωρίας, θα μπορούσε κάλλιστα, η διαδικασία της απογραφής των ηλικιωμένων να γίνεται κατ’ οίκον από διαπιστευμένο υπάλληλο.
Γ.Υ.

Ανεπαρκής φωτισμός
Ανεπαρκής είναι ο φωτισμός στην προέκταση της οδού Δημητριάδος και συγκεκριμένα στο σημείο που εκτείνεται από το ύψος του θερινού κινηματογράφου της Εξωραϊστικής, έως τον Άναυρο. Όσοι επιχειρούν να διασχίσουν το συγκεκριμένο τμήμα της πόλης με κατεύθυνση προς τον Άναυρο πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις βραδινές ώρες, διότι ο υπάρχων φωτισμός από την πλευρά του πάρκου του Αγίου Κωνσταντίνου, δεν επαρκεί. Ας το λάβουν υπόψη οι αρμόδιοι.
Γ.Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου