ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Εορταστική νότα

εορταστική-νότα-100789

Γιορτινές νότες προσδίδουν στην τοπική αγορά οι βιτρίνες που έχουν ήδη αποκτήσει χριστουγεννιάτικο διάκοσμο. Σε πείσμα της κατήφειας και του γκρίζου τοπίου που σκιάζει τα πάντα, οι πλέον τολμηροί έμποροι αποφάσισαν να δώσουν, μεσούντος του Νοεμβρίου, πινελιές αισιοδοξίας στην αγορά. Βασικό ζητούμενο για όλους είναι η αλλαγή της ψυχολογίας του καταναλωτικού κοινού, που στο σύνολο του σχεδόν, εμφανίζεται διστακτικό σε σχέση με τις αγορές. Η ευχή που διατυπώνεται, παράλληλα, από τον εμπορικό κόσμο, είναι να έρθει γρήγορα η πολυπόθητη ανάκαμψη, για ευνόητους λόγους.

Γ. Υ.

Εκστρατεία καθαριότητας

Αλλη εικόνα έδωσαν χθες το πρωί τα συνεργεία της υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Βόλου στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, αφού προχώρησαν στον καθαρισμό του χώρου από σκουπίδια, ξερά χόρτα και κλαδιά, τα οποία είχαν φτάσει στο δρόμο και υπήρχε κίνδυνος να προκληθεί ατύχημα τόσο στους πεζούς, όσο και στους ποδηλάτες. Ωστόσο καλό θα ήταν οι υπάλληλοι του Δήμου αφού καθαρίζουν τα κλαδιά να μην τα αφήνουν πάνω στα πεζοδρόμια. Αναγκαίος ο καθαρισμός. Αναγκαία όμως και η απομάκρυνση κλαδιών και από τον δρόμο…

Αθ.Τ

Παρατημένα δίκυκλα

Κυκλοφορώντας και κοιτάζοντας στους δρόμους του Βόλου βλέπεις αριστερά και δεξιά παρατημένα αυτοκίνητα επειδή κάποιος αδιαφορεί πρώτα για τους συνανθρώπους του και μετά για την περιουσία του, η «μόδα» το τελευταίο διάστημα επεκτάθηκε και στα δίκυκλα αφού πολλά είναι αυτά που πιάνουν χώρο πάνω στα πεζοδρόμια της πόλης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η παρατημένη μηχανή στο πεζοδρόμιο της Σπυρίδη επί της Κωνσταντά, η οποία βρίσκεται στο σημείο χωρίς πινακίδες και σε άσχημη κατάσταση για μήνες. Οι αρμόδιοι θα πρέπει να βρουν μια λύση και γι’ αυτές τις περιπτώσεις!

Αθ.Τ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου