ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Παγίδα πεζών

παγίδα-πεζών-113121
Ακόμη ένα ανοιχτό φρεάτιο στην πόλη του Βόλου θέτει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των πεζών. Συγκεκριμένα όπως φαίνεται και από την φωτογραφία έχει σπάσει το μισό καπάκι του φρεατίου, στην οδό Σέφελ με 28ης Οκτωβρίου, με αποτέλεσμα να αποτελεί παγίδα για τους ανυποψίαστους πεζούς. Οι αρμόδιοι πρέπει άμεσα να φροντίσουν για την αποκατάσταση πριν σημειωθεί κάποιο ατύχημα.

Αθ.Τ

Πρώτο μέλημα

Γεμάτο ξερά χόρτα και σκουπίδια είναι το οδικό δίκτυο από το Μαλάκι μέχρι και το Τρίκερι, πράγμα που προκαλεί αρνητική εντύπωση τόσο στους επισκέπτες της περιοχής, όσο και στους διερχόμενους οδηγούς. Ωστόσο το πρόβλημα φαίνεται πως το γνωρίζει η Δημοτική Αρχή Νοτίου Πηλίου, αφού όπως τόνισε ο καθαρισμός του οδικού δικτύου θα είναι το πρώτο της μέλημα από την ερχόμενη εβδομάδα που θα στελεχωθεί με 40 άτομα η αρμόδια υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου.

Αθ.Τ

Χειμερινοί κολυμβητές

Σταθερούς και ένθερμους φίλους διαθέτει η χειμερινή κολύμβηση, που αποτελεί δημοφιλή ενασχόληση για δεκάδες συμπολίτες κάθε ηλικίας. Έχοντας ως σύμμαχο τον καλό καιρό, οι χειμερινοί κολυμβητές συνεχίζουν ακάθεκτοι την δράση τους, η οποία «θωρακίζει την υγεία τους» όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά. Σε αρκετές μάλιστα περιπτώσεις, αποτελεί μέσο αποφόρτισης από δεκάδες καθημερινά προβλήματα, τα οποία είναι παρελκόμενα της κρίσης και ως εκ τούτου, αποκτά διαρκώς, νέους φίλους.

Γ. Υ.



Υποτονικά
Μάλλον υποτονικούς ρυθμούς ακολουθεί η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα, με τους καταναλωτές να εμφανίζονται εξαιρετικά διστακτικοί, λόγω της κρίσης. Οι αγορές περιορίζονται στα αναγκαία είδη, με προτεραιότητα τις ανάγκες των νεαρών μελών της οικογένειας. Ο προβληματισμός και η ανησυχία των μελών του εμπορικού κόσμου εντείνεται εν αναμονή μάλιστα των νέων μέτρων, τα οποία εκτιμάται ότι θα περιορίσουν ακόμη περισσότερο το οικογενειακό εισόδημα, με απρόβλεπτες επιπτώσεις για το μέλλον.

Γ.Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου