ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Δεν φαίνεται!

δεν-φαίνεται-114753
Κρυμμένη μέσα στα κλαδιά δέντρου βρίσκεται πινακίδα σήμανσης επί της οδού Σπυρίδη με Μαγνήτων, με αποτέλεσμα να μην είναι ευδιάκριτη από τους οδηγούς, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση αλλά και ατυχήματα τους οδηγούν. Η πινακίδα, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, δεν φαίνεται παρά μόνο εφόσον πλησιάσει κανείς πολύ κοντά και πάλι είναι δυσδιάκριτη επειδή καλύπτεται από κλαδιά δέντρων. Το ίδιο πρόβλημα υπήρχε με πινακίδα σήμανσης στην ακριβώς απέναντι γωνία, το οποίο λύθηκε. Οι αρμόδιες υπηρεσίες θα πρέπει να φροντίσουν και γι’ αυτήν τη περίπτωση.

Αθ.Τ

Χωρίς φωτισμό
Θεοσκότεινος και άκρως επικίνδυνος είναι ο δρόμος της οδού Ρήγα Φεραίου, αφού όπως καταγγέλλουν οι περίοικοι για άγνωστους λόγους δεν υπάρχει φωτισμός εδώ και καιρό. Μάλιστα αρχικά το πρόβλημα παρατηρήθηκε μόνο σε ένα κομμάτι του δρόμου, ενώ τώρα το πρόβλημα επεκτάθηκε μέχρι το ποτάμι, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να φοβούνται να βγουν έξω από τα σπίτια τους τις βραδινές ώρες. Η Δημοτική Αρχή πρέπει άμεσα να φροντίσει ώστε να αποκατασταθεί η ζημιά του δημοτικού φωτισμού στο συγκεκριμένο δρόμο.

Αθ.Τ

Ανησυχούν

Εντονη είναι η ανησυχία πολλών συμπολιτών, εν αναμονή του χειμώνα, λόγω της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει λόγω της οικονομικής κρίσης. Η αγωνία των συνταξιούχων, ειδικότερα, είναι έκδηλη, σε σχέση με την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης και διερωτώνται, πως θα αντεπεξέλθουν πρακτικά. Σε πολλές μάλιστα περιπτώσεις η αγωνία εντείνεται και λόγω της ανεργίας που αυξάνεται διαρκώς. Η ευχή που διατυπώνεται, πάντως, από πολλά χείλη, είναι να συνεχιστούν οι φθινοπωρινές θερμοκρασίες, ώστε να καθυστερήσει, όσο το δυνατόν περισσότερο, η διαδικασία της αγοράς πετρελαίου για οικιακή χρήση.

Γ. Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου