ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Περισσότερη προσοχή

περισσότερη-προσοχή-131582
Η ίδια εικόνα που συναντάται σε διάφορα κεντρικά σημεία της πόλης, είναι αναμφίβολα άσχημη, αλλά και ενδεικτική του «ωχαδελφισμού» που διακρίνει ορισμένους. Όταν το καλαθάκι απορριμμάτων γεμίσει ασφυκτικά, κάθε λογής άχρηστα αντικείμενα εκσφενδονίζονται χωρίς δεύτερη σκέψη στον περιβάλλοντα χώρο. Η προστασία του περιβάλλοντος για την οποία τόσος λόγος γίνεται, είναι ένα κεφάλαιο που δυστυχώς παραμένει ανοιχτό.
Γ. Υ.

Υπόθεση όλων
Οι εθελοντικές πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται είναι πολύ σημαντικές, αλλά δεν θα αποδώσουν ποτέ τα αναμενόμενα εάν δεν βοηθήσουμε όλοι, σε ατομικό επίπεδο, τις συλλογικές δράσεις. Πρέπει να ξεκινήσουμε από τα μικρά και καθημερινά, για να φτάσουμε σε μεγάλα, έχοντας πάντα κατά νου ότι η διασφάλιση της άρτιας εικόνας της πόλης, είναι υπόθεση όλων μας.

Γ. Υ.

Κρυμμένη πινακίδα

Κρυμμένη μέσα στα κλαδιά δέντρου είναι πινακίδα σήμανσης που βρίσκεται στην οδό Μαγνήτων με Σπυρίδη, γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους για τους οδηγούς. Οι περισσότεροι οδηγοί της πόλης γνωρίζουν ότι απαγορεύεται να στρίψουν δεξιά στον συγκεκριμένο δρόμο, ωστόσο τι γίνεται με τους επισκέπτες της πόλης… οι οποίοι δεν γνωρίζουν τους δρόμους. Γι’ αυτό καλό θα ήταν η Δημοτική Αρχή να φροντίσει να κλαδέψει το δέντρο που βρίσκεται στο σημείο. Μάλιστα παρόμοια φαινόμενα παρατηρούνται και σε άλλα σημεία της πόλης… γι’ αυτό προσοχή!

Αθ.Τ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου