ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Εντονες αντιδράσεις

εντονες-αντιδράσεις-145245
Τις έντονες αντιδράσεις καταστηματαρχών της οδού Τ. Οικονομάκη προκάλεσε η πρόσφατη απόφαση του Δήμου Βόλου να απομακρύνει τις ζαρντινιέρες από κεντρικά σημεία της πόλης. «Ποιον ενοχλούσαν τα παρτέρια που τα περιποιούμασταν τόσον καιρό, χωρίς να επιβαρύνουμε κανένα;» αναρωτήθηκαν σε έντονο ύφος ιδιοκτήτες καταστημάτων του κέντρου, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι οι ίδιοι φροντίζουν και για την γενικότερη καθαριότητα του εξωτερικού χώρου.

Γ. Υ.

Στα σκοτάδια
Στα σκοτάδια έχει μείνει ο δρόμος της Γαβριηλίδη στο ύψος της Γ. Δήμου, αφού εδώ και λίγες ημέρες πολλές από τις λάμπες είναι καμένες και δεν ανάβουν, με αποτέλεσμα όλο το τετράγωνο να είναι βυθισμένο στο σκοτάδι. Πολλοί είναι οι κάτοικοι που διαμαρτύρονται και εκφράζουν τα παράπονά τους σε κάθε ευκαιρία, αλλά τις περισσότερες φορές χωρίς αντίκρισμα. Τώρα που η διάρκεια της νύχτας είναι μεγαλύτερη, και με δεδομένη την επιδείνωση των καιρικών συνθηκών, το συγκεκριμένο πρόβλημα χρήζει άμεσης λύσης.

Αθ.Τ

Τυφώνας
Σε σοβαρό τέλμα βρίσκεται ο τομέας της καθαριότητας στην πόλη μας. Ποτέ άλλοτε δεν υπήρχε τόση εμφανής εγκατάλειψη στο συγκεκριμένο τομέα. Οι δρόμοι της πόλης βρίθουν από σκουπίδια τους τελευταίους μήνες, τα πεζοδρόμια στις γειτονιές χορταριασμένα και εγκαταλελειμμένα στο σκουπίδι που τα περιβάλλει, μιας και τα συνεργεία καθαριότητας δεν προβαίνουν σε καθαρισμούς! Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα πεζοδρόμια της Πολυμέρη, από το σημείο του Νοσοκομείου μέχρι και το τέλος του δρόμου, από τα οποία είναι σαν να έχει περάσει τυφώνας!
Αθ.Τ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου