ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Εγκαταλελειμμένο οικόπεδο

εγκαταλελειμμένο-οικόπεδο-152726
Εικόνα εγκατάλειψης παρουσιάζει το οικόπεδο που βρίσκεται στην οδό Ερμού με Γαμβέτα, αφού όπως φαίνεται και στη φωτογραφία η βλάστηση και τα σκουπίδια μέσα σε αυτό οργιάζουν. Παρά τις διαμαρτυρίες των παρακείμενων καταστηματαρχών, ο ιδιοκτήτες αδιαφορεί να φροντίσει το κεντρικό οικόπεδο. Αν συνεχίσει να αδιαφορεί ο ιδιοκτήτης για τον καθαρισμό του, πρέπει να παρέμβει ο Δήμος Βόλου για να δώσει μια λύση…

Αθ.Τ

Πρόβλημα καθαριότητας

Προβλήματα στον τομέα της καθαριότητας αντιμετωπίζουν το τελευταίο διάστημα οι κάτοικοι των Άνω Λεχωνίων. ‘Όπως καταγγέλλουν πολλές γειτονιές είναι για μήνες ασκούπιστες, ενώ προβλήματα αντιμετωπίζουν και στον ηλεκτροφωτισμό αφού υπάρχουν γειτονιές που έχουν μείνει στα σκοτάδια. Οι κάτοικοι πλέον έχουν αρχίσει να αναρωτιούνται αν ο Δήμος τους έχει ξεχάσει….

Αθ.Τ

Ζημιές
Ζημιές έχουν προκληθεί στον προαύλειο χώρο του ιερού ναού Μεταμορφώσεως, που εκτείνεται στην πίσω πλευρά του ναού. Συγκεκριμένα, έχουν σπάσει οι περισσότερες πλάκες, με αποτέλεσμα να απαιτείται προσοχή από τους διερχόμενους, κυρίως μάλιστα όταν βρέχει, για ευνόητους λόγους.
Γ. Υ.


Ευχάριστο
Ιδιαίτερα ευχάριστη χαρακτηρίζουν αρκετοί συμπολίτες την επάνοδο της καλοκαιρίας, μετά από το μουντό και αρκετά βροχερό διήμερο που προηγήθηκε. Η παράταση της καλοκαιρίας είναι το ζητούμενο για την συντριπτική πλειοψηφία, λαμβανομένης υπόψη της τιμής του πετρελαίου. Σχολιάζοντας την διάθεση του καιρού συμπολίτης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι υψηλές θερμοκρασίες είναι ιδιαίτερα ωφέλιμες για τον οικογενειακό προϋπολογισμό, εκφράζοντας μάλιστα την ευχή, να συνεχιστούν επί μακρόν.
Γ. Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου