ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Απροσπέλαστο

απροσπέλαστο-156139
Βουνό από ξερά χόρτα και κλαδιά έχει δημιουργηθεί στο πεζοδρόμιο της οδού Γ. Δήμου με Επισκοπής. Σε αυτήν την κατάσταση βρίσκεται για περισσότερο από δύο μήνες, αλλά δυστυχώς, παρά τα παράπονα των περίοικων δεν έχει γίνει καμία ενέργεια από την αρμόδια υπηρεσία για την περισυλλογή τους. Αυτή τη στιγμή οι πεζοί αναγκάζονται να κατέβουν στο δρόμο για να περάσουν από το σημείο. Μάλιστα το επόμενο διάστημα, όταν ξεκινήσουν οι βροχές, η κατάσταση θα γίνει ακόμη χειρότερη, αφού το συγκεκριμένο πεζοδρόμιο δεν έχει στρωθεί ούτε με τσιμέντο.
Αθ.Τ

Ξενοίκιαστα
Ξενοίκιαστα παραμένουν πολλά διαμερίσματα στο Βόλο, από το γεγονός ότι οι υποψήφιοι ενοικιαστές μόλις ακούσουν ότι για θέρμανση έχουν πετρέλαιο… την κάνουν με ελαφρά βήματα, χωρίς καν να ρίξουν δεύτερη ματιά στο σπίτι. Από την πλευρά τους οι ιδιοκτήτες έχουν απελπιστεί και σε πολλές περιπτώσεις προσανατολίζονται στο να μην λειτουργήσουν φέτος τα καλοριφέρ και να αναζητήσουν κάποια εναλλακτική λύση…
Αθ.Τ

Ασχημη εικόνα
Εξαιρετικά άσχημη εικόνα συνθέτουν τα απορρίμματα και λοιπά άχρηστα αντικείμενα που κατέγραψε ο φακός του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ στην καρδιά του Βόλου. Το συγκεκριμένο σημείο εντοπίστηκε στην οδό 28ης Οκτωβρίου, μπροστά ακριβώς από το παλιό εργοστάσιο Ματσάγγου. Τα ατάκτως ριγμένα άχρηστα αντικείμενα συνθέτουν έναν αντιαισθητικό σωρό, που αφενός εγκυμονεί κινδύνους για την δημόσια υγεία και παράλληλα δεν επιτρέπει την διέλευση των πεζών από το συγκεκριμένο σημείο. Αν λάβει κανείς υπόψη το γεγονός ότι πρόκειται για πολυσύχναστο σημείο της πόλης, είναι ευκόλως αντιληπτά τα προβλήματα που δημιουργούνται.
Γ. Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου