ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Προβληματικό φρεάτιο

προβληματικό-φρεάτιο-161253
Ακόμη ένα πρόβλημα παρουσιάζεται στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου, στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για σπασμένο καπάκι φρεατίου. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, έχει σπάσει ακριβώς στο κέντρο και σε περίπτωση που πατήσει πάνω κάποιος ανυποψίαστος πεζός θα βρεθεί μέσα σε αυτό. Η αποκατάσταση της ζημιάς θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν, μιας και έτσι που είναι σπασμένο το καπάκι κρύβει πολλούς κινδύνους για τους περαστικούς, τους ποδηλάτες και τα παιδιά που παίζουν στο πάρκο.

Αθ.Τ

Καθαρισμός
Στον καθαρισμό του Πάρκου επί της Σπυρίδη με Ρήγα Φεραίου προχώρησαν χθες το πρωί συνεργεία καθαρισμού του Δήμου Βόλου, δίνοντας μια άλλη εικόνα στο παρατημένο πάρκο. Μέσα σε ελάχιστες ώρες καθαρίστηκε ο χώρος, ξεριζώθηκαν τα χορτάρια και κλαδεύτηκαν οι θάμνοι του πάρκου. Παρόμοιες ενέργειες πρέπει να γίνουν και στα υπόλοιπα πάρκα της πόλης που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση.

Αθ. Τ

Καθίζηση
Εξαιρετικά επικίνδυνο έχει καταστεί συγκεκριμένο τμήμα της πεζοδρομημένης οδού Παλαιάς Μιτζέλας (παράλληλη της Τοπάλη) το οποίο έχει υποστεί καθίζηση. Το φωτογραφικό στιγμιότυπο που παραθέτουμε μαρτυρά του λόγου το αληθές και υπογραμμίζει την ανάγκη της άμεσης παρέμβασης των αρμοδίων.
Γ. Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου