ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Πάρκο υπό διάλυση

πάρκο-υπό-διάλυση-194204
Ασχημη εικόνα παρουσιάζει το παρκάκι επί της Σπυρίδη με Ρήγα Φεραίου, αφού πέρα από το θέμα της καθαριότητας, οι κούνιες βρίσκονται υπό διάλυση. Συγκεκριμένα όπως φαίνεται και στην φωτογραφία η μια κούνια είναι έτοιμη να σπάσει. Οι αρμόδιες υπηρεσίες πρέπει να προχωρήσουν στη συντήρηση του πάρκου, προτού συμβεί κάποιο ατύχημα. Δυστυχώς δεν θα έπρεπε να παρατηρούνται τέτοιες εικόνες σε χώρους όπου συχνάζουν παιδιά, αφού κινδυνεύει άμεσα η σωματική τους ακεραιότητα!
Αθ.Τ

Προβληματικός
Είναι που είναι προβληματικός ο ποδηλατόδρομος του Βόλου, παρεμποδίζεται η διέλευση ποδηλατών και από τους κάδους απορριμμάτων, οι οποίοι σε πολλά σημεία του Βόλου (για να μην πιάνουν χώρο), έχουν τοποθετηθεί μέσα στους ποδηλατοδρόμους. Τέτοιο παράδειγμα είναι και αυτό στην οδό Αγίου Νικολάου με Ρήγα Φεραίου, όπου ο κάδος απορριμμάτων έχει τοποθετηθεί ακριβώς στη είσοδο του ποδηλατοδρόμου, οπότε όσοι ποδηλάτες θέλουν να περάσουν από το σημείο θα πρέπει ή να μετακινήσουν τον κάδο ή να περάσουν από τον κανονικό δρόμο…
Αθ.Τ

Δυσοσμία
Εντονη είναι η δυσοσμία που αναδύεται από τον δρόμου της Κύπρου, λίγο κάτω από την Γ. Δήμου, αφού στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί βρώμικα νερά, ξερά φύλλα και χώματα. Πέρα από το αισθητικό κομμάτι που θυμίζει «βούρκο», οι περίοικοι εδώ και τέσσερις ημέρες διαμαρτύρονται για την έντονη δυσοσμία. Η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου θα πρέπει να περάσει μια βόλτα και από το σημείο προκειμένου να δοθεί μια λύση στο θέμα της καθαριότητας.
Αθ.Τ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου