ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Παρτέρι σκουπιδότοπος

παρτέρι-σκουπιδότοπος-209904

Παρτέρι σκουπιδότοπος

Σε κάδο απορριμμάτων έχει μετατραπεί το παρτέρι που βρίσκεται στην Ιάσονος επί της Ογλ, τραγική ειρωνεία είναι ότι λίγα μέτρα πιο πέρα βρίσκεται ένα καλαθάκι απορριμμάτων.

Όπως φαίνεται ο τομέας της καθαριότητας συνεχίζει να χωλαίνει ακόμη και σε σημεία «βιτρίνα» όπως είναι το κέντρο και η παραλία του Βόλου. Η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου πρέπει να μεριμνήσει για το θέμα ώστε την θέση των σκουπιδιών μέσα στα παρτέρια να πάρουν λουλούδια και φυτά.

Αθ.Τ

Ανοιχτά φρεάτια

«Φτερά» έχουν κάνει το τελευταίο διάστημα δεκάδες σχάρες αγωγών όμβριων υδάτων, από πολλούς δρόμους της πόλης, με αποτέλεσμα να κρύβουν κινδύνους για τους πεζούς αλλά και τους διερχόμενους οδηγούς. Τέτοια παραδείγματα ανοιχτών φρεατίων συναντάμε στην οδό Ρήγα Φεραίου, στην οδό Αλοννήσου αλλά και σε δρόμους της Νέας Ιωνίας.

Αθ.Τ

Σε κοντινές παραλίες

Επιστρέφουν σταδιακά στην βάση τους οι εκδρομείς του Αυγούστου, όσοι βέβαια είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Οι υπόλοιποι, επιλέγουν σταθερά την λύση των κοντινών παραλιών ή των συγγενικών εξοχικών κατοικιών, για ευνόητους λόγους. Σε κάθε περίπτωση πάντως, καταβάλλονται προσπάθειες προκειμένου να αντιμετωπιστεί με σύνεση η κατάσταση που αντιμετωπίζει η συντριπτική πλειοψηφία, με την ελπίδα της μελλοντικής ανάκαμψης.

Γ Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου