ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Στα σκοτάδια από το δέντρο

στα-σκοτάδια-από-το-δέντρο-257385

Στα σκοτάδια από το δέντρο

Φυσικά στο συγκεκριμένο πρόβλημα έχουμε αναφερθεί από τα μέσα Ιουνίου, ωστόσο κανείς δεν ενδιαφέρθηκε. Ας το ξαναγράψουμε λοιπόν ελπίζοντας ότι θα εισακουστούμε. Στη συμβολή των οδών Θερμοπυλών με Ηρακλέους υπάρχει μια τεράστια ακακία που καλύπτει τη λάμπα από το δημοτικό φωτισμό με αποτέλεσμα το σημείο να είναι βυθισμένο στο σκοτάδι. Οι περίοικοι φυσικά και έχουν απευθυνθεί στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου – και μάλιστα εδώ και παραπάνω από ένα μήνα – ωστόσο κανείς δεν έχει ασχοληθεί με το πρόβλημά τους… όπως άλλωστε συνέβη και μετά τη δημοσίευση… Δεν πειράζει, έχουμε υπομονή, όμως και θα το γράφουμε έως ότου διορθωθεί το πρόβλημα!

Α.Φ.

Παρατημένο

Δίπλα στους παλιούς προσκόπους στον Άγιο Κωνσταντίνο υπάρχει ένα ουρητήριο. Χαρτί υγείας δεν έχει ποτέ μάς λένε πολίτες, ενώ έχει και διαρροή το καζανάκι και η βρύση με αποτέλεσμα φυσικά να χάνεται πολύ νερό. Βέβαια κανείς δεν έχει δει ποτέ κανέναν αρμόδιο ή καθαρίστρια να περνούν από το σημείο… Κρίμα!

Α.Φ.

Η αντίθετη άποψη

Σε σχόλιο από αυτή εδώ τη στήλη είχαμε αναφερθεί στο σκουπιδομάνι που αφήνει πίσω της η λαϊκή και είχαμε αναρωτηθεί γιατί και οι ίδιοι οι πωλητές δεν μαζεύουν έστω 1-2 πραγματάκια και τα αφήνουν όλα για την υπηρεσία καθαριότητας. Αναγνώστης χθες μάς εξέφρασε και την αντίθετη άποψη, αυτή που υποστηρίζει ότι οι παραγωγοί πριν βρεθούν στη λαϊκή μαζεύουν – ετοιμάζουν – συσκευάζουν και στήνουν τα προϊόντα τους, δουλεύουν πάμπολλες ώρες και περιμένουν κατάκοποι πότε θα πάει 2 μετά το μεσημέρι για να σχολάσουν και να ασχοληθούν με τη λαϊκή της επόμενης μέρας. «Το μάζεμα της σαβούρας είναι δουλειά του σκουπιδιάρικου» μάς είπε χαρακτηριστικά ο αναγνώστης. Εμείς οφείλαμε να την καταγράψουμε.

Α.Φ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου