ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Δωρεάν…

δωρεάν-275924

Μέχρι στιγμής είναι τα ομπρελοκαθίσματα στην παραλία του Άι-Γιάννη και στο Παπά Νερό με την περιοχή να μαζεύει αρκετό κόσμο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, από τις λίγες άλλωστε που τα πήγαν καλά…

Α.Φ.

Η κακιά συνήθεια

Αφού τα λέμε για τον Άι-Γιάννη να γράψουμε και τα αρνητικά. Γιατί έμεινε ανοιχτός ο δρόμος που οδηγεί στο Παπά Νερό με αποτέλεσμα όλοι να μπαίνουν μέσα με τα αυτοκίνητα και να παρκάρουν μπροστά από τα καταστήματα και την παραλία; Και ο Δήμος φυσικά έχει ευθύνη που δεν έκλεισε την πρόσβαση, αλλά πάνω από όλα η ευθύνη βαραίνει τους επισκέπτες που ήθελαν να παρκάρουν το αμάξι τους αν ήταν δυνατόν δίπλα στην ξαπλώστρα τους…

Α.Φ.

Και όμως αλλάζουν

Και επειδή είμαστε στην κατηγορία «συνήθειες», τουλάχιστον μέσα στην πάροδο των χρόνων καταφέραμε και αλλάξαμε μία από τις κακές που είχαμε και ήταν να γεμίζουμε σκουπίδια τις παραλίες. Ευτυχώς στην πλειοψηφία τους πλέον οι λουόμενοι τα μαζεύουν και επίσης πολλοί είναι πλέον και εκείνοι που συγκεντρώνουν και τις γόπες τους!

Α.Φ.

Παραλίγο ατύχημα

Την Κυριακή, όπως συνήθως, στην Αγριά στο φανάρι της ΕΨΑ υπήρχε τροχονόμος. Έλα όμως που κάποια στιγμή έδωσε σήμα στα αυτοκίνητα που κινούνταν επί της οδού Δημοκρατίας συγχρόνως με τα αυτοκίνητα που κινούνταν επί της οδού Λάμπη με αποτέλεσμα παραλίγο να τρακάρουν και να σημειωθεί ατύχημα χάρη στα καλά αντανακλαστικά του ενός εκ των δύο διερχόμενων εκείνη τη στιγμή οδηγών.

Α.Φ.

Εκσυγχρονισμός

Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί για όσους καλούν την τηλεφωνική γραμμή των ραδιοταξί η άμεση αναγνώριση της περιοχής από την οποία προέρχεται η κλίση. Υιοθετώντας τα οφέλη της σύγχρονης ψηφιακής τεχνολογίας, οι ιθύνοντες έχουν κωδικοποιήσει τις τηλεφωνικές κλήσεις και τις περιοχές από τις οποίες προέρχονται, προκειμένου να επιτυγχάνεται η ακόμη πιο γρήγορη εξυπηρέτηση του κοινού.

Γ. Υ.

Σημείο συνάντησης

Προσφιλές σημείο συνάντησης αποτελεί για τους φίλους της θάλασσας η ακτή του Αναύρου, που κατακλύζεται σε καθημερινή πλέον βάση από ανθρώπους κάθε ηλικίας, οι οποίοι απολαμβάνουν το μπάνιο τους. Σε εποχές οικονομικής κρίσης, οι κοντινές παραλίες αποτελούν όαση για όσους δεν έχουν άλλη εναλλακτική λύση, δίνοντάς τους την ευκαιρία να γευτούν τις χαρές του καλοκαιριού, χωρίς να επιβαρύνεται ο οικογενειακός ή ο ατομικός, κατά περίπτωση, προγραμματισμός.

Γ. Υ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου