ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Χόρτα παντού

χόρτα-παντού-280513

Χόρτα παντού

Δεν υπάρχει πεζοδρόμιο στην πόλη χωρίς χόρτα… Αλήθεια, πού τα κόβει επιτέλους ο Δήμος Βόλου; Γιατί εμείς εκείνες τις περιοχές δεν τις έχουμε δει πουθενά!

Α.Φ.

Θα βγάζουν χαρτάκι

Τόσος είναι ο κόσμος που κάθεται στα παγκάκια στην παραλία και στα πεζουλάκια στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου, που σε λίγο θα πρέπει να κόβουν χαρτάκι για το ποιος θα κάθεται και ποιος όχι αφού δεν θα χωράνε…

Α.Φ.

Χωρίς φλας, χωρίς τίποτα

Μηχανάκι σήμερα στο κέντρο του Βόλου και συγκεκριμένα Ερμού με Ιωλκού βγαίνει χωρίς να κοιτάξει από τον πεζόδρομο στον κεντρικό και μετά από λίγο στρίβει να σταματήσει χωρίς φυσικά να βγάλει φλας. Αν τον χτυπούσε βέβαια κάποιος θα έτρεχε και δεν θα έφτανε… για την αδιαφορία του οδηγού του δικύκλου.

Α.Φ.

Νέο πόστο

Τα φανάρια στο 2ο Λύκειο στον δρόμο για Αγριά δεν είχαν γίνει ακόμα πόστο αλλοδαπών. Τελικά καταλήφθηκαν και αυτά και μάλιστα ο εργαζόμενος σε αυτά είναι και πιεστικός. «Είναι λερωμένο το τζάμι θα στο κάνω» έλεγε και δεν έφευγε με τίποτα.

Α.Φ.

Ασπρη μέρα

Επιτέλους άσπρη μέρα θα δουν οι ιδιοκτήτες παραλιακών καταστημάτων. Από χθες μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη ο καιρός δεν φαίνεται να χαλάει και επιτέλους θα δουλέψουν και αυτοί που όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο καιρός τους τα έκανε… μούσκεμα!

Α.Φ.

Να, γιατί…

… Χαλάνε οι κορύνες, εκτός βέβαια από το γεγονός ότι πολλοί τις ξηλώνουν κιόλας. Οι οδηγοί για να αλλάξουν λωρίδα πολλές φορές περνάνε από πάνω τους πατώντας τες, με αποτέλεσμα να φθείρονται και να χρειάζονται συχνά – πυκνά αντικατάσταση.

Α.Φ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου