ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Πάρκο για πάρκινγκ

πάρκο-για-πάρκινγκ-283217

Στο μικρό παρκάκι που υπάρχει στις εργατικές κατοικίες στη Νέα Δημητριάδα ειδικά τα μεσημέρια και τα βράδια διάφοροι συνήθεις ύποπτοι πάνε και παρκάρουν. Ναι, όπως το διαβάζετε, μέσα στο παρκάκι, αδιαφορώντας απόλυτα για το γεγονός ότι δίπλα από τα αυτοκίνητά τους στο παγκάκι μερικοί συνταξιούχοι ψάχνουν για λίγες στιγμές ξεκούρασης και ηρεμίας ή τα μικρά παιδάκια δεν έχουν χώρο να παίξουν…

Α.Φ.

Προσφορά στην προσφορά

Θυμάστε που περιμέναμε τις εκπτώσεις και τις προσφορές για να ψωνίσουμε επειδή μόνο τότε τα εμπορικά καταστήματα έκαναν καλύτερες τιμές; Ε, αυτό πια αποτελεί παρελθόν! Από την πολλή αναδουλειά που έχει πέσει πλέον εκπτώσεις και προσφορές επί του ταμείου γίνονται συνεχώς!

Α.Φ.

Οπου βολεύει

Υπάρχουν μερικοί οδηγοί που θεωρούν ότι οι δρόμοι φτιάχτηκαν για αυτούς, τα πάρκινγκ υπάρχουν επίσης μόνο γι’ αυτούς και όταν τους τα παίρνουν σταματάνε όπου βρουν σταματώντας την κυκλοφορία. Μια βόλτα στο κέντρο της πόλης το πρωί θα σας πείσει! Σήμερα για παράδειγμα γινόταν το αδιαχώρητο. Μισή ώρα χρειαζόσουν να διασχίσεις την Δημητριάδος από την αρχή μέχρι το τέλος.

Α.Φ.

Ξενιτεύεσαι

Αν κάποιος οδηγός θέλει να βάλει φτηνή βενζίνη, μόνο στην Λαρίσης θα βρει. Με λίγα λόγια δηλαδή αν δεν μένει κανείς στη Νέα Ιωνία, τη Νεάπολη ή κάπου εκεί κοντά θα πρέπει να ξενιτευτεί για να μη γεμίσει με βενζίνη μέχρι και 20 λεπτά ακριβότερη.

Α.Φ.

Ακόμα εκεί

Εχουν περάσει δύο χρόνια που το γράφουμε και όμως είναι ακόμα εκεί. Οι κερκίδες στον παλιό σταθμό του ΟΣΕ στην Αγριά. Τι υποσχέσεις ακούσαμε από τον πρώην Δήμαρχο κ. Παπαευθυμίου και πρώην Αντιδήμαρχο και νυν Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου Μ. Ζάχο ότι θα μετακινηθούν δεν λέγεται. Βέβαια η δέσμευση δεν είχε και συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα, οπότε άβυσσος το πότε επιτέλους θα αποκτήσουν και αυτές κάποια χρησιμότητα… Μέχρι τότε μπορεί βέβαια και να τις πάρουν από εκεί παλιοσίδερα…

Α.Φ.

Ακόμη μία…

… Φορά πρέπει να πούμε – αφού δεν συμμορφώνεται κανείς – πως χειμώνα – καλοκαίρι από τη Γορίτσα μέχρι και τα τσιμέντα δεξιά και αριστερά ο δρόμος, και ειδικά από την πλευρά του βουνού, είναι γεμάτος στο σκουπίδι. Βέβαια εδώ το φταίξιμο δεν βαραίνει μόνο την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου αλλά και τους πολίτες, και αυτούς ίσως πρωτίστως, που ρυπαίνουν το χώρο.

Α.Φ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου