ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Καταστροφική…

καταστροφική-284257

… Για τα αμάξια είναι η οδός Σταδίου και ειδικά από την Αγίου Δημητρίου έως και τον Περιφερειακό. Το τι λακκούβα έχει, το τι καπάκι που το ύψος του είναι αλλού για αλλού, το τι σκαμπανεβάσματα κάνει το οδόστρωμα… απλά δεν περιγράφεται! Αν μπορείτε να την αποφεύγετε, να το κάνετε!

Α.Φ.

Ασπρη μέρα

Δεν μπορούν να δουν άσπρη μέρα ακόμα οι ιδιοκτήτες καλοκαιρινών καταστημάτων. Κάθε τρεις και λίγο ο καιρός χαλάει και ειδικά τα δύο τελευταία σαββατοκύριακα τούς τα έκανε τελείως… μούσκεμα!

Α.Φ.

Σιγήν ιχθύος…

… Επικρατεί σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Με το σταγονόμετρο οι κρατήσεις που είναι πεσμένες περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, ενώ την ίδια στιγμή οι ιδιοκτήτες δηλώνουν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης!

Α.Φ.

Η έρμη η Λαρίσης

Μεγάλη ταλαιπωρία υφίστανται καθημερινά όσοι διασχίζουν την οδό Λαρίσης στο Βόλο. Εκτός από το κυκλοφοριακό πρόβλημα αντιμετωπίζουν και τις κακοτεχνίες του οδοστρώματος. Λακκούβες που εδώ και χρόνια κανείς δεν έχει προσπαθήσει έστω να τις μπαλώσει και μεγάλα τμήματα του δρόμου τα οποία θυμίζουν άλλες εποχές συνθέτουν την εικόνα μιας από τις κυριότερες οδικές αρτηρίες της πόλης…

Δ.Π

Ηλεκτρονική αντίδραση

Εδώ και λίγους μήνες εμφανίζονται μηνύματα στο διαδίκτυο που προωθούν την ελληνική αυτοοργάνωση. Πιο συγκεκριμένα γίνονται γνωστά μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων τα ελληνικά προϊόντα, λέγοντας στους χρήστες του διαδικτύου να τα επιλέγουν για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από την κρίση. Το πνεύμα των μηνυμάτων σωστό, όμως καλό θα ήταν να λάμβανε μεγαλύτερες διαστάσεις για να μπορέσουν να ανταποκριθούν και όλοι όσοι δεν χειρίζονται ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Δ.Π

Γίνεται κάτι;

Τις τελευταίες ημέρες είδαμε σε πολλές γειτονιές τους μπλε κάδους γεμάτους σκουπίδια και κανένα όχημα δεν περνά να τους καθαρίσει. Συμβαίνει κάτι; Καλό θα ήταν αφού προωθείται το πνεύμα της οικολογίας να μην μένουμε μόνο στο πνεύμα, αλλά να βλέπουμε και πράξεις…

Δ.Π

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου