ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Επειδή ήταν νόμιμη

επειδή-ήταν-νόμιμη-312036

Επειδή ήταν νόμιμη

Για 14 ολόκληρους μήνες συνταξιούχος του ΙΚΑ θα λαμβάνει 96 ευρώ λιγότερα επειδή για οκτώ μήνες που ήταν συνταξιούχος εργάστηκε και το δήλωσε. «Μα η τιμιότητα σε αυτή την χώρα πληρώνεται, κυρία μου» ήταν η χαρακτηριστική απάντηση της υπαλλήλου του ΙΚΑ όταν πήγε να μάθει γιατί στην τράπεζα δεν κατατέθηκαν όλα τα λεφτά της σύνταξης…

Α.Φ.

Συνωστισμός

Το τι γίνεται κάθε μέρα στην Γορίτσα, τον Περιφερειακό και το Στάδιο δεν λέγεται. Τεράστια υπαίθρια γυμναστήρια!!! Και όσοι δεν είναι εκεί θα τους βρείτε στις ώρες κοινού στο κολυμβητήριο. Και τα γυμναστήρια αδειάζουν όλο και περισσότερο…

Α.Φ.

Γιατί χαλάνε;

Επιδημία έχει πιάσει τα φανάρια σε Βόλο και Ν. Ιωνία και χαλούν συνέχεια; Εδώ και μερικές ημέρες το φανάρι στη συμβολή των οδών Φιλαδελφείας και Δημοκρατίας στη Ν. Ιωνία δεν λειτουργεί σωστά μπερδεύοντας τους οδηγούς οι οποίοι πρέπει να κοιτούν το πάνω φανάρι για να ξεκινήσουν ή να σταματήσουν. Ένας γενικός έλεγχος πάντως και μία σοβαρή συντήρηση δε θα έβλαπτε.

Δ.Π

Βγήκαν έξω!

Μπορεί οι παραγγελίες να είναι μειωμένες σε σχέση με άλλα χρόνια αλλά εξαιτίας της καλοκαιρίας που επικράτησε την Κυριακή εκατοντάδες Βολιώτες επισκέφθηκαν κοντινούς και μακρινούς προορισμούς του Πηλίου γεμίζοντας τα τσιπουράδικα και τις ταβέρνες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Αγριά, στην οποία δεν έπεφτε καρφίτσα!

Δ.Π

Παράπονα…

Τα παράπονά τους εκφράζουν δεκάδες κάτοικοι στην πόλη προς τους δημοτικούς αστυνομικούς τόσο για τη διευθέτηση της κίνησης, όσο και για τα τραπεζοκαθίσματα σε ορισμένες καφετέριες που εμποδίζουν τη μετακίνηση των πεζών. Βέβαια τα παράπονα πηγαίνουν προς τους υπευθύνους της δημοτικής αστυνομίας και όχι προς τους εργαζομένους… Πάντως οι κάτοικοι περιμένουν πιο δραστικά μέτρα.

Δ.Π

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου