ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Εξωφρενικές

εξωφρενικές-314101

Εξωφρενικές

Πραγματικά αν καθίσει κανείς και σκεφτεί τις τιμές των σούπερ μάρκετ θα αρχίσει να τραβάει τα μαλλιά του. Μπαίνεις μέσα χαλάς 50 ευρώ και βγαίνοντας διαπιστώνεις ότι έχεις πάρει το πολύ πέντε πράγματα!

Α.Φ.

Τόσο καιρό;

Και αφού μιλάμε για τα σούπερ μάρκετ, εδώ και καιρό μεγάλες αλυσίδες διαφημίζουν πως οι τιμές έχουν επανέλθει στα επίπεδα του 2008. Καλώς και άλλαξαν οι τιμές και καλώς και έπεσαν αλλά δεν μπορούμε παρά να μην αναρωτιόμαστε γιατί τόσο καιρό δεν έπεφταν; Δηλαδή αισχροκερδούσαν;

Α.Φ.

Γέμισαν τις καφετέριες

Γεμάτες είναι τις τελευταίες ημέρες οι καφετέριες της πόλης από νεαρούς και νεαρές που φοιτούν ακόμη στο σχολείο. Οι νέοι της πόλης βρήκαν ευκαιρία να χαλαρώσουν και να χαρούν τις ημέρες αυτές μιας και δεν έχουν σχολείο, ενώ για μερικούς οι βόλτες και ο καφές είναι και ένα διάλειμμα από το διάβασμα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Όμως η εικόνα των νέων να κάθονται άπραγοι είναι θλιβερή, μιας και θα μπορούσαν να απασχοληθούν με πιο δημιουργικούς τρόπους.

Δ.Π

Προσοχή

Οι πεζοί μπορεί να έχουν προτεραιότητα στο δρόμο, αλλά καλό θα ήταν να διασχίζουν τις οδούς από τις διαβάσεις. Άλλωστε αυτές είναι φτιαγμένες μόνο για εκείνους. Γιατί υπάρχουν πολλοί πεζοί που θεωρούν πως ο δρόμος τους ανήκει.

Δ.Π

Ε, όχι και τα ποδήλατα

Επειδή έχει παραγίνει το φαινόμενο με τις κλοπές ποδηλάτων, καλό θα ήταν να υπάρξουν κάποια μέτρα φύλαξης. Ας τοποθετηθούν κάπου σιδερένιες μπάρες για τη φύλαξη ποδηλάτων ή ας δημιουργηθεί επιτέλους ένα πάρκινγκ ποδηλάτων στα ευρωπαϊκά πρότυπα. Κάτι όμως πρέπει να γίνει.

Δ.Π

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου